{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Aap in de bergen van Nepal | Vrijwilligerswerk in Azië | KILROY
Drie glimlachende kinderen in Nepal| Vrijwilligerswerk in Azië | KILROY

Vrijwilligerswerk in Nepal

In Nepal is goede educatie is niet altijd voorhanden, vooral niet in afgelegen communities. Als vrijwilliger kun je naar Nepal gaan om lokale scholen te helpen bij hun lesprogramma's of assisteren bij een kinderopvang. Door jouw kennis en skills te delen draag je een steentje bij tijdens je reis door Azië. Plus, je leert de lokale bevolking van Nepal op een heel persoonlijke manier kennen. Alle vrijwilligersprojecten in Nepal zijn lokale initiatieven. Je werkt samen met lokale projectleiders/ leraren en verzorgers. Zo ben je verzekerd van een duurzaam vrijwilligersproject.

Kom langs en bespreek de mogelijkheden

 

Als vrijwilliger naar Nepal

Nepal is een prachtig land. Om het land te helpen ontwikkelen hebben de lokale projecten jouw hulp hard nodig. Combineer jouw reis door dit land in het Himalaya gebergte met een vrijwilligersproject. Zo draag jij je steentje bij aan de community en doe je tegelijkertijd een onvergetelijke ervaring op. 

 

Vrijwilligerswerkzaamheden in Nepal

Als vrijwilliger in Nepal kun je de volgende werkzaamheden verwachten:

  • Engelse les geven aan basisschoolkinderen
  • Assisteren op een kleuterschool
  • Lesgeven aan boeddhistische monniken
  • Reconstructie en wederopbouw van dorpen en scholen

 

Locaties van vrijwilligerswerk in Nepal

Je kunt als vrijwilliger aan de slag in de hoofdstad Kathmandu of in Pokhara. Ze kunnen in Nepal zeker je hulp gebruiken!

Onze reisadviseurs helpen je graag met het kiezen van het juiste project voor jou.

Stuur een mail

Waarom vrijwilligerswerk in Nepal met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle vrijwilligersprojecten in Nepal

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?