{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Landschap in Vietnam | Vrijwilligerswerk in Azië | KILROY
Eten op een tafel in Vietnam | Vrijwilligerswerk in Azië | KILROY

Vrijwilligerswerk in Vietnam

Combineer een reis naar Vietnam met vrijwilligerswerk en draag een steentje bij tijdens je reis door Azië. Vrijwilligerswerk is een goede manier om de lokale bevolking beter te leren kennen en meteen een handje te helpen. Wij steunen twee lokale initiatieven in Vietnam. Je werkt samen met de lokale gemeenschap dus je bent verzekerd van duurzaam vrijwilligerswerk.

Kom langs en bespreek de mogelijkheden

 

Vrijwilligerswerk in Vietnam

  • ga aan de slag in een voedselbank en deel eten uit aan de minder bedeelden
  • steek je handen uit de mouwen in een ziekenhuis in Ho Chi Minh City

Vrijwilligerswerk heeft het meeste zin als alle partijen er wat aan hebben. Daarom helpen we je graag een vrijwilligersproject te vinden dat bij jou past. Denk je er aan om vrijwilligerswerk te doen in Vietnam of Azië?

Mail ons voor meer informatie

Waarom vrijwilligerswerk in Vietnam met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle vrijwilligersprojecten in Vietnam

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?