{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Henna op handen | Vrijwilligerswerk in Azië | KILROY
Twee kinderen in India | Vrijwilligerswerk in Azië | KILROY

Vrijwilligerswerk in India

Ga als vrijwilliger in India aan de slag en leer de Indiase cultuur kennen. Je zult niet alleen werken, maar ook workshops volgen. India is met 1,3 miljard inwoners na China het meest bevolkte gebied ter wereld. Er leven veel mensen onder de armoedegrens en vrijwilligers zijn dan ook erg welkom in India. Er is een divers aanbod aan vrijwilligerswerk in India. Heb je interesse? 

Kom langs en bespreek de mogelijkheden

 

Locaties voor vrijwilligerswerk in India 

Je kunt op verschillende locaties in India vrijwilligerswerk doen. Ook is een combinatie van deze locaties mogelijk, zodat je tussendoor tussen de vrijwilligersprojecten in India kunt reizen.

India biedt diverse mogelijkheden betreft vrijwilligerswerk. Zo kan je Engelse les geven aan vrouwen en kinderen. Maar ook sportles en assertiviteitstrainingen behoren tot de opties. Steek je liever je handen uit de mouwen, help dan mee met de bouw van scholen, watervoorzieningen en huizen. Heb je zelf een medische achtergrond? Dan kan je meehelpen in de gezondheidszorg. 

Je hebt naast vrijwilligerswerk in India volop de kans India te verkennen en ontdekken. Denk aan activiteiten, zoals: 

  • Workshops over de cultuur van India
  • Een lokale markt bezoeken
  • Henna workshops
  • Yoga sessies
  • Bollywood dansles
  • Eten met een lokale familie
  • Reden genoeg dus om vrijwilliger te worden in India! 

Meer weten over vrijwilligerswerk in India? Mail ons

Waarom vrijwilligerswerk in India met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle vrijwilligersprojecten in India

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?