{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Rian

Reisspecialist

'Wat heb jij een leuke baan!', wordt er vaak tegen mij gezegd aan de balie. Het enige wat ik kan doen is de klant glimlachend aankijken en volmondig ja zeggen! Praten over de meest fantastische plekken op aarde en dit de hele dag kunnen aanwijzen op de wereldkaart die voor me ligt. De atlas en een kopje koffie erbij en op zoek gaan naar de vele verrassende reizen die KILROY kan samenstellen.

Door over de bestemmingen te praten waar ik zelf geweest ben, besef ik al te goed hoe bijzonder deze reizen zijn geweest. Ik vertel maar al te graag dat Thailand op nummer 1 staat, Nieuw-Zeeland de mooiste natuur ter wereld heeft, Fiji paradijselijk is en dat Yucatan/Guatemala/ Belize het perfecte rondje is in een maand tijd. En niet te vergeten dat Costa Rica overweldigend is qua flora en fauna en leuk is voor een talencursus Spaans. Mocht je dan toch via Noord-Amerika vliegen, vergeet dan niet uit te stappen in New York. Er is zoveel mogelijk, maar soms is het ook wel eens fijn om je plannen wat te minimaliseren, zodat je met je volle aandacht van een bepaald land kunt genieten en het ultieme vrijheidsgevoel kunt ervaren in jouw tempo.

Vele reizen heb ik alleen gemaakt of met vrienden, maar het is ook wel eens heel erg leuk om dit in groepsverband te doen. Met een internationale groep op avontuur in Botswana, wat een wildlife en erg interessant om zo veel te leren over het land. Door de goede gidsen van de organisatie Drifters en hun manier van reizen is de 16-daagse Botswana tour een ontzettende aanrader.

Er is voldoende om aan jullie te vertellen, nog meer om te ontdekken, maar er is genoeg voor iedereen!

 

Wat anderen zeggen over Rian

Susan: "Via Kilory (Rian) heb ik mijn eerste grote reis geboekt naar Azië, en dat was super fijn!! Ik gaf mijn wensen door, we hebben een keertje samen gebeld om dingen te bespreken en verder werd alles voor mij geregeld! Van vluchten tot groepsreizen tot alle verzekeringen. Ook terwijl ik aan het reizen was werd er snel gereageerd op vragen die ik had. Super fijn om op zo'n manier mijn eerste reis te boeken, ben je toch wat zekerder van je zaak. En ik heb echt een super tijd gehad! Dus ik raad het zeker aan om via Kilroy te boeken. Een stuk zekerheid maar ook omdat ze hele leuke groepsreizen en surfkampen aanbieden en hele leuke reisinspiratie hebben en dit graag met je delen!"

Bobbie: "Toen ik binnenkwam bij het kantoor was het al gelijk een goed gevoel en werd ik met van alles geholpen wat heel fijn was. Heb echt een super geregelde reis gehad dankzij Rian en ik kon onderweg altijd terecht als ik een vraag had. Zou het iedereen aanraden!!!!!"

Lees alle reviews op Trustpilot of Google

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?