{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

tom-janse-staff-profile

Reisspecialist

Het fijne van reizen vind ik vooral de afwisseling ervan: van ongerepte natuur naar grote steden, van moderne wolkenkrabbers naar historische bouwwerken of van verlaten stranden naar drukke markten. Met de trein, boot of jeep, dat maakt allemaal niet uit.

Ook geniet ik van het telkens weer verrast worden door iets nieuws of moois dat je tijdens een reis kan tegenkomen. Hoe goed je een reis ook uitstippelt en weet welke bezienswaardigheden je onderweg zal aandoen, het zijn vaak de onverwachte dingen die je het meest bijblijven: bijzondere ontmoetingen, onontdekte strandjes, fijne restaurantjes, ongeëvenaarde vergezichten of een het oog in oog staan met een dier in het wild.

Ik ben inmiddels op alle continenten geweest en mij wordt vaak gevraagd wat ik het mooiste vond. Ik weet dat niet! Zodra ik over een bepaalde bestemming begin vind ik alweer dat ik een andere bestemming te kort doe. Een reiservaring is ook zo ontzettend subjectief; wat voor jou het mooiste plekje op aarde is, kan voor iemand anders enorm tegenvallen omdat het bijvoorbeeld slecht weer was of het gezelschap niet prettig. Daarom is reizen is ook zo fantastisch, het is voor iedereen anders en het zal daarom nooit standaard zijn. Je kunt het niet uitleggen, je moet het zelf doen!

Vroeger wilde ik altijd zo veel mogelijk verschillende bestemmingen zien, maar ik merk nu ik wat ouder wordt dat ik daar iets minder mee bezig ben. Ik ben vader van twee jonge kinderen en ik wil hun graag laten zien op wat voor een mooie en bijzondere planeet wij leven. Dus ik keer graag terug naar plekken waar ik al geweest ben, maar ik merk ook dat ik steeds meer een voorkeur krijg voor bestemmingen waar ook veel wildlife te zien is. Ik ben daar altijd geïnteresseerd in geweest, maar sinds ik mijn zoon op safari in Zuid-Afrika heb meegenomen, is dit nog meer aangewakkerd, mede door zijn enthousiasme.

 

Wat anderen over Tom zeggen

Jose: "Mijn reis Nepal - Nieuw Zeeland en Amerika was fantastisch - het ontmoeten van familie en vrienden, de natuur, het rondreizen. En van niet te onderschatte waarde was de geruststelling dat de hele reis goed geregeld was. Ben erg te spreken over de prettige en accurate communicatie met Tom, het meedenken, ook adviseren als iets anders zou kunnen. Niet alleen in de voorbereiding, ook tijdens de reis.
Ik adviseer nu mensen hun reis via Kilroy te regelen - ik doe het zeker de volgende keer. Dank!"

Lees alle reviews op Trustpilot of Google

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?