{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

IMG 0658

Reisspecialist

Als kind droomde ik altijd al van verre reizen. Had ik overigens niet van een vreemde, want voor mijn ouders is reizen altijd één van hun grootste passies geweest. Ik bladerde graag door fotoboeken van alle landen die zij hadden bezocht, van Mexico tot aan Indonesië. Vanaf mijn dertiende namen zij mij ook mee op reizen buiten Europa. 

Zelf doen! 

Toen ik achttien was, en net klaar met de middelbare school, vond ik het tijd om het zelf te proberen. Alleen op reis. Ik begon met 1,5 maand Interrailen door Europa. Hierna volgde er een reis naar Vietnam, en woonde ik drie maanden in de jungle van Nicaragua. 

Rondje om de wereld 

Na mijn studie was ik het reizen nog steeds niet zat, en begon ik aan een wereldreis van veertien maanden. Vanuit Canada ben ik zes maanden door Zuid-Amerika rondgetrokken om vervolgens een paar maanden in Australië te werken en reizen. Vervolgens heb ik in Azië nog vier maanden rondgereisd met als afsluiter Japan en Korea. Wat een fantastische landen zijn dat! Deze reis staat met stip op één als mooiste ervaring van mijn leven. Ik vind het heerlijk om mij onder te dompelen in nieuwe culturen en nieuwe mensen te leren kennen onderweg. Ik heb hierdoor vrienden over de hele wereld die ik altijd op kan zoeken! 

Reis-favorieten 

Mijn favoriete continent is zonder twijfel Zuid-Amerika. Daar vind ik de perfecte balans tussen natuur, cultuur en avontuur. Ik vind het altijd fijn om mijn reizen gevarieerd te houden. De ene dag lekker zonnen op het strand, de andere dag een hike op een paar duizend meter hoogte en vervolgens zwemmen tussen de zeeschildpadden en dolfijnen, daar hou ik van! 

De vetste ervaring ooit! 

Naast dat Zuid-Amerika mijn favoriete continent is, heb ik mijn vetste reiservaring ooit opgedaan in Oeganda. Hier heb ik namelijk de Gorilla trekking kunnen doen! Met een klein groepje gingen we op zoek naar een familie gorilla’s midden in de jungle. Om deze dieren van zó dichtbij te kunnen zien is een ervaring die me voor altijd bij gaat blijven. Ik raad dan ook iedereen in mijn omgeving aan dit ooit een keer te doen!  

Mijn eigen fotoboeken 

Heel wat jaren en 55 landen verder, heb ik mijn eigen fotoboeken van exotische bestemmingen om doorheen te bladeren en mag ik van mijn grootste hobby mijn werk maken. Natuurlijk blijft mijn bucketlist nog groeien, en hoop ik in de toekomst nog landen zoals Nepal, Botswana en Zuid-Afrika te bezoeken. Ik help je graag met het samenstellen van jouw droomreis, zodat jij straks ook al die items van je bucketlist kan strepen! 

Wat anderen over Nienke zeggen

Jenna: "Fantastische rondreis door Afrika gemaakt. Via Kilroy (Nienke) heb ik een reis geboekt naar Afrika. Goede service en kon altijd terecht voor vragen die zij met alle liefde wilde beantwoorden. Na telefonisch contact te hebben krijg je na afloop ook altijd een mail zodat je alles op je gemakje kunt nalezen. Super tevreden!" 

Denize: "Voor onze huwelijksreis naar Colombia en Mexico zijn wij ontzettend fijn geholpen door Nienke. Zij gaf ons goede tips. Wij raden iedereen aan om naar Kilroy te gaan als je meerdere landen achter elkaar wil bezoeken." 

Lees alle reviews op Trustpilot of Google

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?