{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Yvonne

Reisspecialist

Al van jongs af aan werd ik door mijn ouders overal mee naartoe genomen. Europa was voor mij al gauw te klein en aangezien ik pas 21 jaar was toen ik afstudeerde, was het een makkelijke keuze om een tijdje te gaan reizen.

In 2007 ben ik dan ook besmet met het reisvirus. Na 10 maanden heel Australië te hebben doorgereisd en hier en daar een beetje te hebben gewerkt, had ik het helemaal te pakken. Wat is reizen toch geweldig! Het zien en doen van nieuwe dingen, het ontmoeten van vele mensen, precies doen en laten wat jij wilt, het ultieme gevoel van vrijheid ervaren. Het is lastig te beschrijven, je moet het meemaken.

In 2010 was het tijd voor mijn tweede reis. Dit keer werd het zes maanden Zuidoost-Azië. Voor mij een nieuwe cultuur, maar ook deze reis was weer helemaal geweldig. Als onderdeel van deze reis heb ik in Thailand Engelse les op een schooltje gegeven, iets wat ik iedereen kan aanraden. Verder is Zuidoost-Azië echt een heel fijn werelddeel om door rond te reizen. Hier ben ik zeker nog niet uitgekeken!

Bij terugkomst ben ik aan de slag gegaan bij KILROY. En sindsdien maak ik nog steeds veel mooie reizen. Zo heb ik inmiddels ook reizen gemaakt naar Zuid-Amerika, Centraal-Amerika, Noord-Amerika, het Caribisch gebied en Afrika. Via KILROY heb ik zelfs een poolexpeditie in Spitsbergen gewonnen. Wat een bijzondere ervaring was dat!

In 2017 begon een lange reis weer te kriebelen en heb ik onbetaald verlof gekregen om mijn droomreis te gaan maken. Met een KILROY wereldticket ben ik naar Sumatra, Nieuw-Zeeland, de Cook Eilanden, Frans-Polynesië en de USA geweest.

En nu? Ideeën genoeg, dus op naar de volgende reis!

 

Wat anderen over Yvonne zeggen

Bas: "Afgelopen maand een mooie reis mogen maken door Namibië. Ik ben mijn reis begonnen met 2 weken vrijwilligerswerk met wildlife. Wat een fantastische ervaring is dat geweest! Zo dichtbij dieren kon je niet snel en hele leuke groep mensen leren kennen. Bij het project is alles ook goed geregeld en de activiteiten zijn erg afwisselend. Na de twee weken ben ik met een groepsreis door Namibië getrokken op weg naar Kaapstad. Hele mooie reis met veel nieuwe indrukken en prachtige kampeerplekken en goede reisleiding.Dankzij Yvonne van Kilroy deze mooie reis kunnen maken! Nooit over vrijwilligerswerk nagedacht in mijn vakantie maar was echt de moeite waard!"

Majolie: "Ik ben net terug van een reis van Mexico naar Costa Rica die ik via Kilroy heb geboekt. Ze waren erg behulpzaam en dachten goed mee over de reisplannen. Ik kon ze goed bereiken als ik vragen had. De reis zelf was fantastisch en goed aangeraden door Yvonne!"

Lees alle reviews op Trustpilot of Google

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?