{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

KNL Lotte

Reisspecialist

Ik ben geboren en getogen in Twente. Maar Twente was te klein voor mij. Ik wilde de wereld zien.Tijdens mijn studie kon ik een stage volgen in het buitenland. Ik wilde zo ver mogelijk en koos voor Australië. Ik stapte voor het eerst in mijn eentje het vliegtuig in. Daarom heeft deze reis veel indruk gemaakt denk ik. Bij aankomst begon ik aan een 5-daags surfkamp, op 1 minuut lopen naar een strand helemaal voor ons alleen, om me gelijk onder te dompelen in de surf-cultuur. Daarna woonde ik 4 maanden in het surf-stadje Byron Bay: prachtige stranden, gezellige koffietentjes en elke avond wel ergens live-muziek. Na de stage had ik nog 2 maanden om te reizen en de rest van Australië te ontdekken. Met een vriendin huurde ik een camper en begonnen we aan een roadtrip langs de East-Coast van Brisbane naar Cairns. Onderweg stopten we voor de highlights: zeilen naar the Whitsunday Islands, in een 4WD Jeep over Fraser Island en onze PADI halen in het Great Barrier Reef.

Maar Australië is niet alleen het land van de surfers & stranden. De outback heeft nog de meeste indruk op mij gemaakt. Ik ging mee met een groepsreis van Adelaide naar Darwin. Het is zo leuk om met een groep like-minded mensen op reis te gaan. We kookten iedere avond op het kampvuur, sliepen in swags onder de sterren en leerden over de Aboriginal cultuur. Steeds verder naar het noorden zag je de omgeving veranderen van droge, oranje vlaktes naar rode kliffen, watervallen en steeds meer groen.

Na dit avontuur volgden nog vele andere mooie reizen: een stedentrip naar Dubai en New York, duiken in Egypte, een rondreis door Indonesië en interrailen door Oost-Europa: ik stopte in hoofdsteden van Duitsland, Polen, Hongarije, Tsjechië en Kroatië. In de trein maak je snel nieuwe vrienden en elke stad waar je uitstapt is weer anders, heel leuk! 

Op mijn bucketlist staat bovenaan sushi eten in Japan & een curry in India, surfen in Sri Lanka, hiken in Nepal en kamperen in de Sahara. En de bucketlist wordt alleen maar groter door zo’n toffe baan als reis specialist bij KILROY, doordat ik dagelijks de mooiste reizen mag plannen. Welke landen staan op jouw bucketlist? Ik help je graag met jouw reis!

 

Wat anderen over Lotte zeggen

Natascha: "3/4 jaar geleden mijn reis bij Kilroy uitgestippeld en toen kwam Covid. Alles moeten annuleren en daar ben ik super mee geholpen, al mn geld netjes terug gekregen. Toen 2 jaar later weer aangeklopt bij Kilroy omdat ik nog altijd mijn reis wilde maken. Naar Kilroy Amsterdam gegaan en super geholpen door Lotte. Aan de hand van mijn vorige reis wat aanpassingen gemaakt en alles geboekt. Ik wilde graag 1 keer een rondje om de wereld vliegen en dat heb ik gedaan, verschillende culturen gezien en overal prachtig weer gehad! Het was levensveranderend. Ik was super blij met mijn route en als ik tijdens mijn reis vragen had kon ik altijd bij lotte terecht en hielp ze me weer! Bedankt Lotte en Kilroy het was fantastisch ennnn ik weet jullie te vinden😋" 

 

Lees alle reviews op Trustpilot of Google

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?