{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Reisspecialist Athina 2 | KILROY

Reisspecialist

Mijn passie voor het reizen zit er al vroeg in, aangezien mijn ouders mij altijd overal mee naar toe hebben genomen. Toen ik oud genoeg was begon ik met het maken van mijn eigen reizen!

Op mijn 17e ben ik alleen naar Engeland gegaan om een Engelse taalcursus te volgen voor drie weken in Brighton. Mega leuk en veel buitenlandse vrienden gemaakt, dus vanaf hier kreeg ik de smaak al te pakken. Toen ik 19 jaar was heb ik een tussenjaar genomen en ben ik het vliegtuig ingestapt naar Australië. Super spannend vond ik dit, maar wat een toffe ervaring is dit geweest! Met een groep ben ik hierheen gegaan, omdat het mijn eerste grote reis alleen was dus dat vond ik al spannend genoeg. Ik ben hier tien maanden gaan backpacken langs de oostkust, de westkust, een deel van het zuiden en in het midden van Australië. De westkust vind ikzelf het mooiste en het spectaculairste deel van Australië, want dit kun je gewoon met niets anders vergelijken. Buiten slapen onder de meest heldere sterrenhemel, veel wildlife zien, vette hikes doen en natuurlijk de outback zelf. In Nieuw-Zeeland heb ik het Noorder- en Zuidereiland gezien. Wat is dit ook weer een uniek land met veel natuur en alles lijkt onwerkelijk, zo mooi!

Ik houd er heel erg van om extreme dingen te doen tijdens mijn reizen. Ik ben bijvoorbeeld in het zuiden van Australië gaan cage diven met de grote witte haai. Dan zit je in een kooi onder water en zwemmen de haaien echt heel dicht om je heen. Bizar, maar echt mega tof! In Nieuw-Zeeland heb ik parachute gesprongen met het vetste uitzicht. Niets is te gek!

In Europa heb ik ook gereisd. Ik ben gaan interrailen voor een aantal weken en een paar jaar later heb ik een Volkswagen busje gekocht en omgebouwd tot campertje. Met deze bus ben ik voor drie maanden door voornamelijk Oost-Europa gaan reizen. Na deze reis kwam KILROY op mijn pad en kan ik mijn grote passie voor het reizen gebruiken om andere reizigers te helpen met het plannen van hun droomreizen.

Mijn bucketlist blijft maar groeien, dus ik ben ook nog lang niet klaar. Zo zou ik graag nog het noorderlicht willen zien in IJsland, de big 5 spotten in Afrika, hiken in Peru en zo kan ik nog door blijven gaan!

 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?