{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

KNL Emma2

Reisspecialist

We zijn het er vast allemaal wel over eens dat reizen een verslavende hobby is. Zodra ik oud genoeg was om alleen op pad te gaan, heb ik ervoor gekozen om mijn kans te pakken en de wereld te gaan ontdekken!

Stage in het buitenland

In 2014 ging ik voor een buitenlandstage naar Amerika. Samen met een grote groep internationale studenten hebben wij de een grote groep kinderen de tijd van hun leven gegeven op een summercamp. Naast de leuke dagelijkse activiteiten op het summercamp, heb ik ook echt vrienden voor het leven gemaakt! In het begin was het allemaal even wennen; een onbekend land, de vreemde taal en het online contact met je familie thuis. Inmiddels kijk ik terug op een geweldige ervaring die ik nooit had willen missen. Het verlangen om te reizen naar andere landen werd met de dag meer en meer..

Work and travel

In 2016 werd er een reunie georganiseerd in Florida waarna dit al snel uitbreidde tot Australië. Om mijn australische vriendinnen te bezoeken besloot ik een working holiday visum aan te vragen voor Australië. Met het visum mocht ik een jaar lang werken en reizen. Ik begon mijn reis met een groepsreis waarbij we werden geholpen met wat belangrijke reisbenodigdheden en konden we andere Nederlandse reizigers ontmoeten. Samen met drie meiden hebben we een auto gehuurd en zijn we de oostkust afgereisd. Een toffe ervaring en de ideale route om Australië te ontdekken.

Eenmaal aangekomen in Melbourne, voelde ik mij helemaal thuis. Ik heb mijn CV bij verschillende restaurantjes achtergelaten en al snel werd ik uitgenodigd voor een gesprekje bij een duits biercafe. Het was hard werken, maar oh wat was dat leuk! Zodra het seizoen afgelopen was, heb ik het vliegtuig gepakt en ben ik gaan werken als au pair bij een gezin in Perth. Wederom een toffe ervaring met een kijkje in het leven van de locals.

Nog genoeg te ontdekken

Naast mijn langdurige reizen, heb ik ook een toffe reis naar Costa Rica gemaakt. In een maand tijd heb ik door middel van openbaar vervoer en een huurautootje het hele land afgereisd. Costa Rica heeft letterlijk aanbod voor iedereen! Surfen bij een van de prachtige stranden, ziplinen langs de wilde dieren in de jungle en om niet te vergeten het heerlijke lokale eten. Pura vida is hier echt the way of living!
Uiteraard zijn er nog genoeg bestemmingen op mijn bucketlist. Zo zou ik graag nog spaans willen leren in Zuid-Amerika of de big 5 spotten in Afrika en ga zo maar door!

 

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?