{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Danique2

Reisspecialist

Voor mij is reizen een onmisbaar element in mijn leven. Reizen vind ik iets anders dan op vakantie gaan. Het betekent voor mij vrijheid, het ontdekken van een nieuwe cultuur en met een open-mind de wereld ontdekken.


Gewoon doen!

Waar ik de kans krijg, zoek ik het buitenland op. Al toen ik 1 jaar oud was namen mijn ouders me mee op wereldreis en sindsdien ben ik reis gek. Van vette reizen door Europa tot backpacken door Zuidoost Azië, het avontuur opzoeken in Midden Amerika, zowel mijn bachelor en master scriptie in het buitenland schrijven en het drie maanden veld onderzoek uitvoeren voor mijn studie. Voor mij waren dit allemaal onvergetelijke ervaringen, dus mijn tip voor als je nog twijfelt over jouw buitenland ervaring: gewoon doen!


India & Nepal

Mijn laatste reis ging naar India en Nepal, een stukje van de wereld zo anders dan wat ik ooit had gezien. De combinatie van het kleurrijke India, vol van geuren en smaken, met de kalme en rustgevende landschappen van Nepal maakte deze reis onvergetelijk. Als jij net zo gek bent op lekker eten als ik, altijd al de Taj Mahal op je bucketlist had staan en op zoek bent naar een unieke en inspirerende reis is de Delhi – Kathmandu trip een dikke aanrader. Tip voor de waaghalzen onder jullie: vraag om een helikoptervlucht naar het Anapurna basecamp voor spectaculaire uitzichten op de Himalaya.


Een nieuw avontuur

Nu ben ik een nieuw avontuur aangegaan als reisspecialist bij Kilroy. Ik geniet er van om alle prachtige reizen en ervaringen die we aanbieden te mogen doorgeven aan mede-reisfanaten. Ook mijn eigen reislust is nog lang niet gestild, en boven aan de bucketlist staan op dit moment een rondreis door Australië, een surf en duik vakantie op Bali, en het verbeteren van mijn Spaans in Midden en Zuid Amerika. Zoeken we samen naar welke ervaring het beste bij jou past?

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?