{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Surfen

Surfen in het buitenland | KILROY
Surfen in het buitenland | KILROY

Leer surfen op surfkamp | Surfles in het buitenland

Leren surfen is gevaarlijk: voor je het weet wil je niets anders meer! Bij KILROY bieden wij de tofste surfkampen aan! Je leert niet alleen surfen, maar ook hoe het leven als surfdude of surfchick eruit ziet. Een surfcursus die je meeneemt naar de beste plekken om te surfen op verschillende bestemmingen rond de wereld.

Advies nodig? Kom eens langs

 

Leer surfen op verschillende bestemmingen

Wij raden je aan om surflessen te nemen aan het begin van jouw reis, zodat je overal ter wereld van je nieuw geleerde skill kunt genieten en de golven kunt bedwingen. Neem surflessen op verschillende bestemmingen wereldwijd, bij het surfkamp dat bij jou past. Golfsurfen is een veel voorkomende sport op meest van de zonnige bestemmingen. Boek jouw surfkamp of surflessen dichtbij huis, zoals in Frankrijk, Spanje en Portugal - of leer surfen op verre bestemmingen als onderdeel van jouw wereldreis. Denk hierbij aan bestemmingen zoals Australië, Bali, Costa Rica, Marokko, Mexico, Sri Lanka en Zuid-Afrika.

Leer surfen in Australië, Costa Rica, Bali & Indonesië, Marokko, Portugal, Sri Lanka en in andere surfkampen rond de wereld.

Meer weten? Mail ons

Waarom surfen met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle surfkampen

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?