{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Uitzicht op zee in Cancun, Mexico | Surfen met KILROY
Surfer in Mexico | KILROY

Surfen in Mexico

Wil jij leren surfen of jouw surfskills verbeteren? Wil jij surfen op een van de beste bestemmingen in Mexico?  Wil jij met andere leuke mensen langer op één plek verblijven?

Advies nodig? Kom eens langs

 

Leer surfen in Mexico 

Het surfkamp in Mexico ligt in Puerto Escondido. Dit is de ideale spot golven te pakken, voor zowel beginnende als gevorderde surfers. De beste tijdstippen om te surfen in Puerto Escondido zijn in de ochtend en laat in de middag, omdat de wind vaak maar enkele uren per dag gunstig is. Er zijn maximaal twee surfers per instructeur. Beginners leren veiligheidsregels, peddelen en het staan. Dit is de basis van surfen. Na 2,5 uur rijdt de instructeur de groep weer terug naar het verblijf, waar je kunt lunchen. 

 

Na het surfen in Mexico

Ook na het surfen is er genoeg te doen in Puerto Escondido: relaxen op het strand, Spaans leren, vissen, koken, paardrijden, stappen... het kan hier allemaal! 

Meer weten? Mail ons

Waarom surfen in Mexico met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Surfen in Mexico

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?