{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Surfen in Noord-Amerika

Leer surfen in Noord-Amerika | KILROY
Leer surfen in Noord-Amerika | KILROY

Leer surfen in Amerika

Leren surfen is gevaarlijk: voor je het weet wil je niets anders meer! Wij bieden de tofste surfkampen aan in Noord-Amerika! Je leert niet alleen surfen, maar ook hoe het leven als surfdude of surfchick eruit ziet.

Advies nodig? Kom eens langs

 

Leer surfen in Noord-Amerika

We raden je aan om surflessen te nemen aan het begin van je reis in Noord-Amerika, zo kun je erna een beetje chillen en nog op verschillende spots je surfskills aanscherpen. Amerika kent prachtige stranden die ultiem zijn voor surfers, maar niet elk strand in Noord-Amerika leent zich voor surfen. De beste surfsports vind je in Mexico, Californië en Hawaii.  

 

De surfkampen in Noord-Amerika

Je wordt in de watten gelegd op het surfkamp in Noord-Amerika. Dat betekent niet dat je naast surfen eigenlijk niets hoeft te doen, en je krijgt elke dag surfles. Leer surfen bij een lokale surfschool - begin met theorie, oefeningen op het droge en pak daarna golven voor beginners. Als je al goed bent in surfen, dan stroom je in op je eigen niveau!

Meer weten? Mail ons

Waarom surfen in Amerika met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle surfcamps in Noord-Amerika

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?