{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Leer surfen in Amerika | KILROY
Leer surfen in Amerika | KILROY

Leer surfen in Amerika | Ga op surfkamp

Heb jij zin in een actieve en avontuurlijke reis in Amerika? Ga dan surfen bij een van de vele surfkampen in het land. Neem bijvoorbeeld surflessen in Los Angeles, Californië of in Hawaii! Hier vind je alle surfmogelijkheden voor zowel beginners, als voor gevorderden. In Amerika kun je veel toffe surfspots vinden. Het surfen in Amerika is voornamelijk populair aan de west-kust. Als je hier naar een surfkamp gaat, transformeer je gegarandeerd in een toffe surfchick of -dude. Vaak ga je een dagdeel surfen tijdens een surfkamp en heb je de rest van de dag tijd om de omgeving te verkennen of yoga te doen. 

Advies nodig? Kom eens langs

 

Waarom surfen in Amerika met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle surfkampen in Amerika

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?