{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Surfen in Azië

Surfen in Azië | KILROY
Surfen in Azië | KILROY

Leer surfen in Azië

Leren surfen is gevaarlijk: voor je het weet wil je niets anders meer! Wij bieden de tofste surfkampen aan in Azië! Je leert niet alleen surfen, maar ook hoe het leven als surfdude of surfchick eruit ziet. 

Advies nodig? Maak een afspraak

 

Leer surfen in Azië

We raden je aan om surflessen te nemen aan het begin van je reis in Azië. Azië is een paradijs voor surfers, maar niet elk land in Azië leent zich voor surfen. De beste surfsports vind je in Sri Lanka en Indonesië. Vooral in Bali kun je goed (leren) surfen.

 

De surfkampen in Azië

Je wordt in de watten gelegd op het surfkamp in Azië. Dat betekent niet dat je niet hard hoeft te werken, want je krijgt elke dag surfles in Azië. Leer surfen in Azië bij een lokale surfschool - begin met theorie, oefeningen op het droge en pak daarna golven voor beginners. Als je al goed bent in surfen, dan stroom je in op je eigen niveau!

Meer weten? Mail ons

Waarom surfen in Azië met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!

Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk

Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!

meetlat
Activiteiten op maat

Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle surfcamps in Azië

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?