{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Surfen in Australië

Twee surfers op het strand | Surfen in Australië | KILROY
Surfer in actie | Surfen in Australië | KILROY

Leer surfen in Australië

Australië is het land van de surfers. Je mag daarom Australië zeker niet verlaten voordat je gesurft hebt. Het is een van de populairste sporten in Australië en surfen hoort bij de lifestyle van het backpacken en de Australiërs zelf. Daarom moet je op z'n minst even op een plank gestaan hebben, of in elk geval geprobeerd hebben. Maar wees niet bang, surfen is zo aanstekelijk, dat je binnen no-time je eigen board wilt kopen.

Advies nodig? Maak een afspraak

 

Surflessen in Australië - van amateur naar pro! 

Leer surfen in Australië - begin met een proefles van een half dagje of een dag vlakbij Sydney of elders. Wil je wat meer kunnen, boek dan een Australische surfkamp pakket van 3 tot 16 dagen. Kun je al surfen en droom je er van anderen dit te leren? Dan kun je zelfs kiezen voor een opleiding tot surfinstructeur van 3 maanden. Wooohooo! 

 

Waar kun je leren surfen in Australië? 

Als je een roadtrip gaat maken in Australië, zul je onderweg 100% zeker veel surfplanken tegenkomen. Het vinden van een surfplek is daarom ook geen probleem, je zult eerder last hebben van een luxe probleem, omdat er zoveel locaties zijn dat het moeilijk wordt om te beslissen waar te stoppen. Een juweeltje is Noosa aan de Sunshine Coast van Australië, de stranden van dit gezellige stadje zijn ongelooflijk mooi en bieden meestal goede golven. Als je op zoek bent naar wat meer levendigheid, dan zijn Surfers Paradise Beach bij het stadje Gold Coast of het hippe Bondi Beach buiten Sydney misschien wel iets voor jou. Een andere geweldige plek is het mooie Byron Bay - hier vind je zowel goede golven als fijne stranden.

Meer weten? Mail ons

Waarom surfen in Australië met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Surfen in Australië

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?