{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Surfer op surfplank | Surfen in Sydney | KILROY
Surfers genieten op het strand van zonsondergang | Surfen in Sydney | KILROY

Leer surfen in Sydney | Bondi Beach en nog veel meer!

Surfen in Sydney is een droom voor iedereen die een te gekke surfervaring wil beleven. Kilometerslange stranden, goeie golven en de prachtige Australische surfcultuur. In Sydney vind je de beste combinatie van stad en strand die je je kunt voorstellen. Even buiten de stad vind je ons surfkamp en hier kun je je surfskills verbeteren, het maakt niet uit of je een beginneling bent of gevorderde.

Advies nodig? Maak een afspraak

 

Leren surfen in Sydney

Als je surflessen neemt in Sydney kan het nogal druk zijn. Niet bij deze surfschool! Deze surfschool in Sydney neemt je namelijk mee naar een secret surfspot die alleen te bereiken is met een 4 wheel drive.

 

Surfreizen & surfkampen in Sydney

Hoe langer je blijft, hoe beter je wordt. Kijk uit - surfen is nogal verslavend maar tijdens een surfkamp in Sydney zie je dat je met sprongen vooruit gaat! Je vult je dagen met surflessen, zon, feest, overheelijk eten en dat met toffe surfdudes en surfdudettes. Awesome!

 

Mooiste stranden om te surfen in Sydney

Er zijn een heleboel stranden en surf breaks waar je goed kunt surfen in Sydney, meer dan 70(!), dit zijn een paar van onze favorieten:

  • Bondi Beach (slechts 20 minuten van het centrum van Sydney)
  • Cronulla Beach (ten zuiden van Sydney)
  • Curl Curl Beach (ten noorden van Sydney)
  • Freshwater Beach (ten noorden van Sydney)
  • Long Reef Beach (ten noorden van Sydney)
  • Manly Beach (ten noorden van Sydney)
  • North Narrahbeen Beach, ”North Narra” (ten noorden van Sydney)
  • Palm Beach (ten noorden van Sydney)

 

Surfen in Sydney? Oh yes, please!

Wij kunnen je van alles vertellen over surfen in het buitenland. Bovendien kunnen wij jouw vragen beantwoorden over surfen in Sydney. Kom langs voor een gratis afspraak in een van onze winkels, mail ons of geef een belletje! Wij kunnen jouw reis op maat maken zodat je de meest epische surfreis zult beleven.

Meer weten? Mail ons

Waarom surfen in Australië met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Surfen in Sydney

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?