{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Microsoftteams Image (105)

Reisspecialist

 

Mijn eerste soloreis via een stageplek in het buitenland

Na vele vakanties in Europa met mijn ouders, vond ik het op mijn 18e tijd om wat meer van de wereld te gaan ontdekken. Tijdens mijn studie konden we een halfjaar stage lopen in het buitenland en dat zag ik als mijn kans om lekker ver weg te gaan. Ik wilde graag naar Bali en had daar een mooie stageplek gevonden. Nadat alles geregeld was stapte ik in mijn eentje het vliegtuig in. Super spannend, maar wat had ik er zin in. Deze 6 maanden waren uiteindelijk echt geweldig! Ik heb zoveel van dit mooie eiland mogen zien en ik heb hele bijzondere dingen mogen meemaken, zoals een traditioneel Balinese bruiloft en officiële ceremonies in de tempels. Sindsdien kijk ik altijd uit naar mijn volgende reis.

 

Altijd op zoek naar het volgende reisavontuur

Eenmaal terug in Nederland was ik alweer het volgende avontuur aan het plannen; voor mijn studie konden we namelijk ook een minor in het buitenland volgen. Toen bleef ik iets dichterbij huis en ging ik 5 maanden in Sevilla, Spanje studeren. Heerlijke tapas, lekker 's avonds buiten borrelen en ook regelmatig uitstapjes naar mooie plekken in de omgeving, ook dit was een ontzettend mooie ervaring! Nadat ik de studie dan uiteindelijk helemaal had afgerond was het opnieuw tijd voor nog een reis. Dit keer werd het Centraal-Amerika: voor het eerst backpacken! Ik begon in Mexico en ging vanuit daar door naar Guatemala, Nicaragua, Costa Rica en Panama. Het backpacken vond ik echt geweldig. De nieuwe culturen die je leert kennen, de fijne mensen die je ontmoet en de meest bijzondere plekken die je ontdekt. Een echt hoogtepuntje op deze reis was toch wel de vulkaan Acatenango beklimmen in Guatemala. Hier zie je een actieve vulkaan om de paar minuten lava spuwen. Zo bijzonder!

Hierna was het weer tijd om te studeren. Nadat ik mijn master had afgerond en weer wat geld had gespaard vond ik het tijd voor het volgende avontuur. Dit keer werd het Zuid-Amerika. Hier heb ik in een aantal maanden tijd door Peru, Bolivia en Colombia rondgereisd. Ik heb hier lekker de tijd voor genomen en ik heb er ontzettend van genoten. Wat een diversiteit bieden deze landen. De jungle, besneeuwde bergen, woestijngebieden, en prachtige stranden. Ik heb het allemaal gezien. Maar er is nog zóveel meer.

Ik zou graag de rest van Zuid-Amerika nog een keer willen bezoeken, maar ook erg hoog bovenaan mijn lijstje staat hiken in Nepal en reizen door de Stan-landen.

 

Reisinspiratie

Zoals je kunt lezen heb ik dus een enorme passie voor reizen! Ik vind het dan ook super leuk om bij KILROY bezig te zijn met mijn passie en krijg ook zoveel reisinspiratie ervoor terug. Ik hoop jou ook te kunnen inspireren en te helpen met het samenstellen van jouw perfecte reis!

Wat anderen over Liza zeggen

Olijf: "Vanaf het begin dat ik in de winkel kwam ben ik vriendelijk en goed geholpen om een reis uit te zoeken. Ik kon altijd bellen of mailen voor vragen en kreeg snel antwoord! Vooral bedankt naar Liza voor het helpen vinden van een perfecte reis. Ik heb het ontzettend leuk gehad en alles was goed geregeleld. Leuke mensen ontmoet en de bijzonderste dingen gezien. Zeker een aanrader!"

Desiree: "Via Kilroy (Liza) heb ik een treinkaartje en buskaart (van Kiwi expres) in Nieuw Zeeland geregeld. Ik ben prima geholpen en kan deze tocht van harte aanbevelen! Ik ben vanuit Christchurch met de trein naar Arthurs Pass gereden, daar 2 dagen gebleven om te wandelen en vervolgens met de trein door naar Greymouth en met de bus verder; Frans Josef, Queenstown, Lake Tekepo en terug naar Christchurch. Je kan zelf kiezen hoelang je op elke plek wilt blijven en of je via Kiwi expres een accomodatie wil boeken. De bus wordt vooral gebruikt door jongeren, maar ik (60+) vond het een prima manier van reizen.
Tijdens het regelen van mijn reis voelde ik grote betrokkenheid vanuit Kilroy en ik vind het dan ook erg leuk om hen aan te bevelen."

Lees alle reviews op Trustpilot of Google

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?