Google+

Stefan - Nederland

Stefan in Italië
Stefan begon in het najaar van 2011 aan zijn derde jaar aan de Universiteit van Amsterdam. Dit semester vertrekt hij naar Canada als uitwisselingsstudent. Lees meer over wat hij in zijn studie en carriere wil bereiken.

Woont in

Amsterdam - Nederland

Leven tot nu toe

Stefan heeft in 2009 zijn middelbare school afgerond en is datzelfde jaar aan de Universiteit van Amsterdam begonnen. Naast zijn studie werkt hij parttime in een bioscoop in Amsterdam.

Dagelijks leven

Stefan studeert sociologie en psychologie. Dit najaar begint hij aan zijn derde jaar en dit semester vertrekt hij naar Canada als uitwisselingsstudent aan de Universiteit van Toronto.

Dromen voor de toekomst

Stefan houdt van studeren en gelukkig is hij er nog goed in ook. Hij weet zeker dat hij verder wil met een master als hij klaar is met zijn bachelor. Op dit moment weet hij nog niet precies wat voor master hij wil gaan doen. Wellicht studeert hij verder aan de Universiteit van Amsterdam, maar het kan net zo goed zijn dat hij naar een andere stad in Nederland vertrekt of dat hij besluit om in het buitenland verder te studeren.

Wil in het buitenland studeren omdat

"Ik wil meemaken hoe het is om in het buitenland te studeren. Ik wil het dagelijkse leven van studenten in het buitenland beleven en ik wil meer leveren over de academische cultuur op een buitenlandse universiteit. Op de universiteit van Toronto kan ik etnische sociologie studeren en dat kan ik in Amsterdam niet doen, daarom ben ik erg enthousiast over de kans die ik nu krijg om deze studie te volgen."

Bezochte landen

België, Frankrijk, Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Spanje, Zweden, Denemarken, Griekenland, Bulgarije, Engeland, Canada en de V.S.

Advies voor andere wereldreizigers

"Drie jaar geleden reisde ik door Canada en de VS in een camper. Canada en de States hebben allebei een vrij wilde natuur en met een camper kon je perfect kamperen. Ik raad iedereen aan om dit te gaan doen!"

Contact