{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Wereldtickets

Routes als inspiratie voor jouw wereldreis

Wereldtickets

Wil jij graag de wereld zien? Dan is een wereldticket iets voor jou! Wij hebben hieronder enkele voorbeelden voor je samengesteld. Zitten jouw bestemmingen er niet tussen? Geen paniek, jij hebt vast ergens een lijstje met plekken die je heel graag wilt zien, geef die aan ons door en wij maken de droomreis van jouw leven!

Kom langs en bespreek je reisplannen

 

Het wereldticket als basis

De basis van jouw wereldreis is het wereldticket. Anders dan bij retourtickets is het samenstellen van een wereldticket nog altijd echt specialistenwerk. Je hebt namelijk te maken met meerdere tickets van verschillende vliegmaatschappijen, met als gevolg dat er heel wat verschillende regels en uitzonderingen op jouw wereldreis van toepassing zijn. Je wil er natuurlijk niet ergens halverwege jouw reis achter komen dat je jouw route niet kan afmaken doordat een aantal regels met elkaar in conflict zijn.

Wij nemen daarom al die lasten, zorgen en al het rekenwerk uit handen. Zo kun jij jouw tijd besteden aan de dingen die het plannen van een wereldreis leuk maken, zoals: "waar wil ik heen" en "wat wil ik gaan zien". Ieder zijn specialiteit!

 

Wereldticket op maat

Wij hebben hieronder al enkele voorbeelden van wereldtickets voor je gemaakt ter inspiratie! Maar je kunt natuurlijk ook jouw eigen route samenstellen, waarna onze specialisten ermee aan de slag gaan om er een toffe reis van te maken.

Deel jouw reiswensen met ons

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?