{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


The KILROY Way: onze reisingrediënten

Geniet van de zonsondergang | KILROY

Wat is reizen volgens the KILROY way?


De KILROY manier van reizen is ons raamwerk voor KILROY als reisbureau (maar niet zomaar een!) voor het creëren van fantastische, meeslepende en onvergetelijke reiservaringen. Na vele decennia reiservaring kunnen we gerust stellen dat we het een en ander hebben geleerd over reizen. En deze ervaringen delen we graag met je. Het is ons doel om bij te dragen aan een vernieuwd toerisme waarin iedereen bewuster reist en intenser geniet van mooie reismomenten.  

Al onze routes zijn zorgvuldig samengesteld op basis van een select aantal "reisingrediënten". Op basis van deze ingredienten zorgen wij ervoor dat jij een transformerende reiservaring meemaakt die de investering meer dan waard is. 

Benieuwd wat reizen op de KILROY wijze precies inhoudt? Lees dan gauw verder!

Food On Bike In Vietnam

1. Lokale belevingen

Dompel jezelf onder in een andere cultuur en (her)ontdek de magie van een bestemming. Wees geen toeschouwer maar neem écht deel aan een lokale levensstijl. Doe mee aan de activiteiten die door de lokale bewoners georganiseerd worden, leer de lokale tradities kennen en laat je betoveren door de geschiedenis van een plek. Kies bijvoorbeeld een lokale accommodatie met een unieke geschiedenis als verblijfplaats of ga voor een homestay. Overnacht in een lokaal dorpje of verblijf in hostels die gerund worden door een local.

Ga echt op zoek naar bijzondere en kleinschalige ervaringen die inzicht geven in de authentieke cultuur. Maak bijvoorbeeld gebruik van lokaal vervoer, kies voor maaltijden in een klein familierestaurant of probeer iets van een eetkraampje. Kortom: ga de uitdaging aan en raak lokaal betrokken! Authentieke, lokale belevingen maken jouw reismomenten pas écht onvergetelijk!

Interrail Woman Enjoying View From Train Seat

2. Langzaam reizen

Neem bewust de tijd op reis en zie en beleef meer! Hoewel langzaam reizen vaak samen gaat met duurzaam reizen, kan het vertragen van een reis jouw algehele ervaring verrijken. Zelfs jouw transportkeuzes tijdens een reis kunnen je dichter bij de culturen brengen die je bezoekt. Iets wat je normaal gesproken zou missen als je kiest voor een korteafstandsvlucht van A naar B. Reis bijvoorbeeld met het openbaar vervoer zoals de lokale stoomtrein of reis samen met de lokale bewoners in een kippenbus.

Het moment dat je de voordeur achter je dichttrekt, laat je al de race tegen de klok in het dagelijks leven bewust achter je. Dan pas krijg je echt het gevoel van een plek mee en kan je genieten van de mensen en de onverwachte momenten die je onderweg tegenkomt. Authentieke momenten die je anders nooit zou meemaken als je te snel reist! Dus neem de tijd en vertraag je reis bewust. Kies bewust voor minder en krijg er meer hoogtepunten voor terug is waar wij in geloven.

trekking-peru-muchu-picchu-getting-started-good-vibes

3. Persoonlijke groei

Reizen is dé ultieme kans om uit je comfortzone te stappen en kennis te maken met nieuwe culturen, ideeën en ervaringen! Op reis sta je vaak meer open voor nieuwe perspectieven en leer je jezelf beter kennen. Veel jonge reizigers maken een persoonlijke groei mee op reis en keren getransformeerd terug dankzij hun ervaringen in het buitenland. Door bijvoorbeeld contact te maken met “vreemden”, een nieuwe taal leren, nieuwe dingen uitproberen. Op reis kom je jezelf tegen en merk je dat je veel meer dingen durft dan normaal!

Als je eenmaal terug bent van je reis, sta dan af en toe stil bij de bijzondere momenten die een ‘ander jij’ heeft meegemaakt. Sta stil bij de persoonlijke ontwikkeling die je op reis hebt ervaren. Onthoud deze inspirerende leermomenten. En gebruik je reiservaring voor al jouw toekomstige uitdagingen in het leven. Persoonlijke groei en onvergetelijke herinneringen waar je je hele leven wat aan hebt, dát is de kracht van reizen!

Scuba Diving In Colombia

4. Avontuur

Reizen is een ontdekkingstocht dat deuren opent naar een compleet, nieuwe wereld! Het is een avontuur dat soms spannend en uitdagend kan zijn, maar ook verrassend en verbluffend. Reizen kan verbazen en verwonderen. Of je nu een lokale kookworkhop volgt, bungeejumpt op een toffe plek met een prachtig uitzicht, de hele nacht doorfeest onder de sprankelende sterren of danst onder een volle maan. Reizen is nieuwsgierig en spontaan zijn, en openstaan voor nieuwe belevingen. Zo wordt elke reiservaring een avontuur om nooit te vergeten!

Thailand Beach Plastic

5. Duurzaamheid

KILROY is continu op reis. Ook op het gebied van duurzaamheid maakt KILROY een persoonlijke reis mee. Wij willen onszelf blijven ontwikkelen en voelen ons verantwoordelijk om de wereld een betere plek te maken tijdens onze reizen. Het kan niet altijd en overal, maar we doen ons uiterste best waar dat wel kan!

Met verantwoordelijkheid bedoelen we niet alleen maar vluchten overslaan. Het is net zo goed ervoor zorgen dat het geld in handen van de lokale bewoners blijft. Het beschermen en respecteren van de plekken die we bezoeken. Het voorkomen van overtoeristische steden. En rekening houden met het welzijn van dieren. Het gaat ook om het informeren van KILROY-reizigers over hoe hun acties onze planeet beïnvloeden en van informatie voorzien om duurzame en bewuste keuzes te maken tijdens hun reis. 

"EEN ERVARING IS KORTSTONDIG, MAAR EEN LEVENSVERANDERENDE TRANSFORMATIE IS VOOR ALTIJD"

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?