{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Algemene voorwaarden voor de aankoop van online tickets

De navolgende bepalingen zijn door KILROY zelf vastgesteld. Hierover heeft wat betreft de inhoud van deze artikelen geen overleg plaatsgevonden tussen ANVR en Consumentenbond in het kader van de Coördinatiegroep Zelfreguleringsoverleg van de Sociaal-Economische Raad. Behoudens de in de voorwaarden zelf toegestane afwijkingen kunnen deze eigen bepalingen geen afbreuk doen aan de ANVR-Reizigersvoorwaarden en zijn uitsluitend bedoeld als aanvulling op de ANVR-voorwaarden daar waar dat vermeld staat in de ANVR-voorwaarden zelf en/of om de positie van de reiziger verder te versterken.

Hoewel het lezen van regels en voorwaarden nooit leuk is, is het wel heel belangrijk dat je je bewust bent van de volgende punten:

  • Het is je eigen verantwoordelijkheid om juiste gegevens in te vullen tijdens het bestelproces
  • Het is je eigen verantwoordelijkheid om de benodigde visa te verkrijgen om een bepaald land binnen te komen. Je dient zelf onderzoek te doen welke visa je nodig hebt voor je bestemming(en)
  • Als de luchtvaartmaatschappij je vliegticket kan veranderen of terugbetalen, zijn hier altijd kosten aan verbonden. Deze kosten zijn voor jou
  • De luchtvaartmaatschappij bepaalt de regels van het vliegticket dat is aangeschaft

Algemene voorwaarden voor online aankoop van tickets:

1. De overeenkomst


a) Door akkoord te gaan met de boekingsvoorwaarden, gaat de klant akkoord met de aankoop van de vliegtickets. De overeenkomst is bindend voor beide partijen op het moment dat KILROY een bevestiging heeft ontvangen van de stoelreserveringen, de volledige betaling heeft ontvangen en de tickets heeft uitgegeven. Het kan voorkomen dat de luchtvaartmaatschappij een prijsstijging doorvoert nadat de klant de boeking heeft gemaakt en KILROY het ticket heeft uitgegeven. In dat geval wordt er contact opgenomen met de klant.

b) KILROY is afhankelijk van de luchtvaartmaatschappij voor correcte informatie en KILROY behoudt zich het recht voor het aankoopbedrag terug te storten als het ticket om technische redenen niet uitgegeven kan worden.

c) Alle betalingen met debit- en creditcards worden gecheckt op fraude. Mocht een betaling op fraude lijken, dan wordt het bedrag teruggestort op de rekening waar vandaan het bedrag betaald is.

d) Ben je niet tevreden of heb je een klacht over een boeking? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Mocht je om welke reden dan ook niet tevreden zijn met de uitkomst hiervan, dan verwijzen wij je door naar The European Commission's Online Dispute Resolution .

2. Aansprakelijkheid van de agent


a) KILROY treedt op als agent van de luchtvaartmaatschappijen. Dit betekent dat uitsluitend de luchtvaartmaatschappijen verantwoordelijk zijn voor het verzorgen van de vervoersdiensten. De algemene voorwaarden van de individuele luchtvaartmaatschappijen zijn van toepassing.

b) Als de klant uitsluitend vlucht producten boekt, is KILROY niet verantwoordelijk voor veranderingen die de luchtvaartmaatschappij aanbrengt in vertrektijden of vluchtroutes of voor het annuleren van vluchten. In alle gevallen is dit een zaak tussen de klant en de luchtvaartmaatschappij.
We attenderen je erop dat luchtvaartmaatschappijen te allen tijde het recht hebben vliegtuigtypen, vliegtijden en data te veranderen.

3. Reisdocumenten en reisplan

a) Zodra het ticket is uitgegeven, normaal gesproken binnen 2 werkdagen nadat de betaling is ontvangen maar houd er aub rekening mee dat het soms wat langer kan duren, worden de elektronische reisdocumenten via email naar de klant doorgestuurd. De titel van de email met de reisdocumenten is "Electronic ticket receipt". De aankoop bevestiging die zichtbaar is na het afronden van een boeking en die eveneens via email wordt doorgestuurd, is geen reisdocument en kan in geen geval gebruikt worden om in te checken of om mee te reizen.

b) De tijden zoals aangegeven in de reisdocumenten zijn altijd lokale tijden. Het kan voorkomen dat er onderweg technische stops zijn naast de stops die zijn aangegeven bij de boeking. Technische stops zijn onderdeel van een vlucht tussen twee bestemmingen en KILROY kan niet garanderen dat deze bekend zijn op het moment van boeken of worden aangegeven in de reisdocumenten.

c) Voor stoelreserveringen, registratie van bonuspunten en afwijkende bagage dient rechtstreeks contact opgenomen te worden met help.kilroy.net. Er kunnen extra kosten in rekening gebracht worden. Als we in sommige gevallen niet in staat zijn om te helpen, neem dan direct contact op met de luchtvaartmaatschappij. Wat betreft de aankoop van extra bagage, kan het zijn dat in sommige gevallen dit alleen bij het inchecken op de luchthaven mogelijk is.

 

4. Combinaties van luchtvaartmaatschappijen


a) De geboekte vervoersservice kan bestaan uit verschillende, los van elkaar staande tickets. KILROY is niet verantwoordelijk voor problemen met aansluitingen met losse vliegtickets. Hieruit volgt eveneens dat verschillende regels kunnen gelden voor verschillende vluchten in het reisschema met betrekking tot het aantal stuks bagage, het maximale gewicht daarvan en de eventuele wijzigingsmogelijkheden.

b) Vliegmaatschappijen hebben uitgebreide "codeshare" afspraken, wat betekent dat vluchten uitgevoerd mogen worden door een andere maatschappij. Wanneer je een vlucht zoekt online kan het dus zijn dat het vluchtnummer en logo dat je te zien krijgt niet behoren tot de maatschappij die uiteindelijk de vlucht uit zal voeren. De regels van de uitvoerende vliegmaatschappij, inclusief baggageregels, zijn van toepassing op de vlucht. Over het algemeen kun je de informatie betreffende de uitvoerende maatschappij vinden onder het kopje "uitgevoerd door/operated by". Hou er rekening mee dat de vliegmaatschappij te allen tijde de uitvoerende maatschappij kan veranderen. KILROY heeft de verplichting om passagiers te informeren over de identiteit van de uitvoerende luchtvaartmaatschappij of luchtvaartmaatschappijen. Deze verplichting is alleen van toepassing als KILROY op de hoogte was gebracht van de identiteit van de uitvoerende luchtvaartmaatschappij of luchtvaartmaatschappijen.

5. Belastingen en tarieven


a) Normaal gesproken zijn alle belastingen en extra kosten inbegrepen in het aankoopbedrag. In sommige gevallen is er echter sprake van luchthavenbelasting of toeristenbelasting die cash betaald moet worden bij aankomst of vertrek en daarom niet geïnd kan worden op het moment van aankoop.

b) Hou er rekening mee dat sommige vliegmaatschappijen tegenwoordig kosten berekenen voor in te checken bagage. Uitgebreide informatie hierover wordt niet noodzakelijkerwijs weergegeven in ticketregels ten tijde van je boeking. Kosten kunnen wijzigen en verschillen per ticket type, bestemming en aantal stuks bagage. Voor up-to-date informatie verwijzen we je graag naar de website van de maatschappij(en) waar je mee vliegt.

6. Herbevestiging en check-in


a) Het is niet noodzakelijk om je ticket te herbevestigen, maar we raden je sterk aan om je reisoverzicht meerdere keren te bekijken op TripCase

Online inchecken kan op de website van de luchtvaartmaatschappij. Niet alle luchtvaartmaatschappijen bieden online check-in aan: in dat geval dien je in te checken op de luchthaven. Luchtvaartmaatschappijen wijzigen hun vertrek/aankomsttijden wel eens. Indien dit het geval is, kun je dit terugvinden op TripCase.

Indien je niet goed nagaat of alle vluchtdetails nog kloppen, bestaat het risico dat je je vlucht(en) mist. Voor de meeste tickets krijg je geen geld terug waardoor je gauw een nieuw ticket moet kopen, zie ook artikel 11 Noshow.

Mocht er een schema wijziging plaatsvinden vanuit de luchtvaartmaatschappij, waarmee je het niet eens bent, neem dan contact op met KILROY.

b) Informatie van KILROY of de luchtvaartmaatschappijen over terminals en gates zijn enkel richtlijnen aangezien zich situaties kunnen voordoen waarbij dit verandert. Als je buiten Europa reist, dien je minimaal 2 uur voor vertrek bij de incheck balie aanwezig te zijn. Zorg ervoor dat je ruim voor vertrek van jouw vlucht op de luchthaven aanwezig bent aangezien er lange rijen kunnen staan bij de incheck balies en security.

7. Ticket type "KILROY ticket"


a) Dit type ticket is gemarkeerd met een gele balk en is uitsluitend bedoeld voor jongeren en/of fulltime studenten die op de dag van vertrek jonger zijn dan de aangegeven leeftijdslimiet.

b) Met een "KILROY ticket" is het mogelijk om, binnen de geldigheid van het ticket, tegen betaling de datum te veranderen. De kosten hiervan zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van stoelen in dezelfde klasse waarin het ticket is uitgegeven. Een "KILROY ticket" kan in de meeste gevallen - tegen betaling - tot 24 uur voor het eerste deel van de reis begint, worden gewijzigd.

c) Om met een "KILROY ticket" te kunnen reizen, eisen de luchtvaartmaatschappijen dat de reiziger gedurende de hele reis in het bezit is van een geldige IYTC kaart (International Youth Identity Card) of een geldige ISIC kaart (International Student Identity Card). Als de reiziger al in het bezit is van een geldige kaart dan dient het kaartnummer bij de boeking te worden doorgegeven. Als de reiziger niet in het bezit is van een geldige kaart, dan moet deze besteld worden op het moment van de ticketreservering. Door een "KILROY ticket" te kopen gaat de klant akkoord met deze voorwaarden.

d) Als je een KILROY ticket wilt kopen met vertrek buiten Europa naar Europa, dien je te kunnen aantonen dat je Europa de afgelopen 12 maanden hebt verlaten.

Dit kan je doen door ons je 13-cijferige ticketnummer te mailen van je ticket waarmee je Europa hebt verlaten evenals aantonen dat je permanente inwoner bent van Europa.

Indien je niet kan aantonen dat je een permanente inwoner bent van Europa of dat je een ticket hebt vertrekkende uit Europa, kan ervoor zorgen dat KILROY het ticket niet kan uitgeven, vanwege strenge export regelgeving van de luchtvaartmaatschappijen. Indien KILROY het ticket niet kan uitgeven, gelden de normale regels en procedures voor teruggave.

 

8. Ticket type "Standaard"


a) Standaard tickets worden met een zwarte "balk" gemarkeerd en zijn doorgaans zeer beperkt wat veranderingen en terugbetaling betreft. De regels van het ticket worden door de luchtvaartmaatschappij bepaald - we verwijzen naar de specifieke regels voor het ticket dat u op het punt staat te boeken.

b) KILROY staat niet toe dat personen jonger dan 18 jaar zonder ouderlijk toezicht tickets boeken op onze website. 

9. Kosten voor wijzigingen en annuleringen


a) Nadat een bevestiging van de boeking via e-mail is verstuurd, zijn er kosten verbonden aan alle wijzigingen en annuleringen zoals vermeld in de emailbevestiging. Mocht je wat willen wijzigen neem dan contact met onze helpdesk.

b) Wijzigingen in de naam van de reiziger of het overdragen van het ticket aan een andere persoon, is niet toegestaan volgens de algemene voorwaarden van de luchtvaartmaatschappij. 

c) Als de klant bij het boeken een KILROY Annulerings- en Wijzigingsverzekering (X-it) afsluit, gelden er speciale regels voor annulering en terugbetaling voordat de reis begint. 

10. No show


Alle vluchten op het ticket moeten gebruikt worden in de volgorde die je hebt geboekt; maak je geen gebruik van een vlucht, dan zullen de opeenvolgende vluchten automatisch geannuleerd worden. Dit omdat je als "no-show" genoteerd wordt. KILROY is niet aansprakelijk voor eventuele verliezen, met inbegrip van de kosten voor nieuwe tickets, bij het niet opdagen van de passagier.
Vb: Vertrek: Amsterdam - Londen, Retour, Londen - Amsterdam. Gebruik je Amsterdam - Londen niet, zal de terugreis Londen - Amsterdam worden geannuleerd door de luchtvaartmaatschappij.
Mocht je wijzigingen willen maken aan je vliegroute neem dan altijd contact op met KILROY.

11. Verplichtingen van de reiziger


a) De klant is verantwoordelijk voor het aanleveren van juiste informatie betreffende de reiziger en de betaling en is daarnaast ook verantwoordelijk voor het controleren van de reisdocumenten. Voor - en achternaam moeten exact hetzelfde zijn zoals in het paspoort. Als de informatie niet juist is, kan de reiziger bij check-in geweigerd worden. KILROY is niet verantwoordelijk voor de gevolgen van onjuiste informatie.

b) Reisdocumenten en eventuele wijzigingen in vluchten worden via e-mail aan de reiziger doorgegeven. Het is daarom zeer belangrijk dat het e-mail adres juist is. Als de klant niet binnen 24 uur een bevestigingsmail heeft ontvangen, dient contact opgenomen te worden met KILROY.

c) De reiziger is verplicht in het bezit te zijn van een geldig paspoort, de vereiste visa, verzekeringen en vaccinaties voor de reis. Wanneer je buiten de EU reist, geldt als algemene regel dat je in het bezit moet zijn van een paspoort dat nog minimaal 6 maanden na terugkomst geldig is. Daarnaast dien je aan te kunnen tonen dat je het land weer gaat verlaten of dat je in het bezit bent van een verblijfsvergunning voor dat land. Het is tevens de verantwoordelijkheid van de reiziger om zich op de hoogte te stellen van relevant reisadvies van de overheid op het moment van aankoop.

Alle reizigers uit landen die onder het Visa Waiver Programma vallen, dienen een aanvullende reistoestemming (ESTA) aan te vragen voor reizen naar de Verenigde Staten. Dit geldt ook voor reizigers die via de Verenigde Staten naar hun eindbestemming buiten de VS vliegen of een overstap/transfer hebben op een luchthaven in de VS.

d) Als er klachten zijn tijdens de reis dienen deze rechtstreeks en binnen een redelijke term ingediend te worden bij de luchtvaartmaatschappij of lokale vertegenwoordiger. Dit omdat het probleem dan - indien mogelijk - ter plekke opgelost kan worden. Als het probleem is opgelost, dien je noodzakelijk bewijs te verzamelen dat je later kunt gebruiken als je een claim indient tegen de luchtvaartmaatschappij. Als je niet ter plekke een klacht indient, vervalt doorgaans het recht om later een claim in te dienen.

 

12. Voor reizigers naar de Verenigde Staten:


De Transportation Security Administration van het U.S. Department of Homeland Security vereist dat wij informatie van u verzamelen voor het screenen van de volglijst, onder de autoriteit van 49 U.S.C. artikel 114, en de Intelligence Reform and Terrorism Prevention Act og 2004. Het verstrekken van deze informatie is vrijwillig; Als het echter niet wordt verstrekt, kan het zijn dat u aan een aanvullende screening wordt onderworpen of dat u geen vervoer of toestemming krijgt om een steriel gebied te betreden. TSA kan door u verstrekte informatie delen met de wetshandhavings- of inlichtingendiensten of anderen volgens het gepubliceerde systeem van archiefkennisgeving. Voor meer informatie over het TSA-privacybeleid, of om het systeem van archiefkennisgeving en de beoordeling van de privacyeffecten te bekijken, zie TSA's website op www.tsa.gov

13. Wettelijke informatie


a) Wij zijn niet aansprakelijk voor drukfouten, technische fouten of prijsveranderingen die buiten de controle van KILROY vallen. Alle claims tegen KILROY Netherlands B.V. worden voor een Nederlandse rechtbank voorgelegd.

b) Bedrijfsnaam: KILROY Netherlands B.V.
KvK nummer: 33276052
BTW nummer: NL8046.78659.B.01
IATA vergunning: 57 21 01 45

14. Andere Voorwaarden


ANVR-Reizigersvoorwaarden

KILROY Netherlands B.V. (KvK 33276052) is aangesloten bij de ANVR. De ANVR hanteert strenge normen voor het lidmaatschap en bevordert de kwaliteit van reizen en informatie daarover. De reizen op deze website worden aangeboden onder de ANVR-Boekingsvoorwaarden voor losse reisdiensten. De voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen op deze website tenzij uitdrukkelijk wordt aangegeven dat dit niet het geval is. Lees hier de ANVR-Reizigersvoorwaarden en overige belangrijke informatie. Op het boekingsformulier moet je aanvinken dat je kennis hebt genomen van en akkoord gaat met de ANVR-Boekingsvoorwaarden) en overige ANVR-informatie.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?