{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Verantwoord reizen met KILROY x myclimate

  
Wij geloven in de kracht van reizen. Onze visie is dat deze kracht het beste tot uiting komt als elke persoon zich verantwoord gedraagt wanneer hij of zij op reis is, of dat nu dichtbij of ver weg is. We kunnen echter niet negeren dat vliegreizen een aanzienlijke impact hebben op onze persoonlijke voetafdruk en als bedrijf werkt KILROY toe naar een duurzamere manier om de wereld te ontdekken. In plaats van het stoppen met aanbieden van langeafstandsvluchten, investeren wij liever in CO2-compensatie voor de reizen van onze klanten, maar ook voor onze eigen reizen. Daarom werken we samen met MyClimate. Via MyClimate kunnen we de impact van de projecten die we ondersteunen monitoren. Zo zorgen we ervoor dat het geld dat wordt besteed aan CO2-compensatie op de juiste plek terechtkomt en daadwerkelijk bijdraagt ​​aan de bestrijding van klimaatverandering. Op deze pagina lees je meer over de samenwerking tussen KILROY en MyClimate.
Dorpelingen in Nicaragua werken aan het herbebossingsproject van MyClimate
Lees meer

Een van onze projecten in Nicaragua

Herbebossing

Nicaragua
Dorpelingen in Nicaragua werken aan het herbebossingsproject van MyClimate

Wat is onze rol in de klimaatdiscussie?

KILROY heeft als bedrijf een verantwoordelijkheid in deze zaak. We hebben de verantwoordelijkheid om samen te werken met initiatieven en projecten die bijdragen aan het proces om de wereld een betere plek te maken voor de volgende generaties. Wij willen hier ook graag aan bijdragen. Daarom hebben we een belangrijk initiatief opgezet: onze CO2-compensatieregeling is de eerste stap in deze reis.

Onze aanpak bevat een bredere insteek dan alleen het verbeteren van het klimaat. De projecten waar we mee werken reflecteren dit dan ook. Zij ondersteunen namelijk een aantal van de Sustainability Goals (SDG's) van de Verenigde Naties, waarvan klimaatverbetering één van de doelen is, maar niet de enige.

We hebben nog een lange weg te gaan en leren onderweg. Het mag misschien dan niet heel gewaagd zijn, het draagt wel bij aan de verantwoordelijkheid die wij dragen naar het klimaat toe.

De projecten waarmee we werken

Het is onze intentie dat onze partnerschap met myclimate onze klanten kan helpen aan een transparante oplossing waarbij het duidelijk is waar de CO2-compensatie heen gaat. Het MyClimate x KILROY CO2-compensatiemodel richt zich op de steun van twee  community-based projecten van hoge kwaliteit. Deze compenseren niet alleen de CO2-uitstoot maar helpen ook de gemeenschappen door de bijdrage aan de Sustainable Development Goals.

 

Lees hieronder meer over de projecten en het concept van langzaam reizen, een beweging die de manier van reizen verandert.

De antwoorden op al je vragen

De afgelopen jaren is het klimaatdebat steeds complexer geworden, maar we realiseren ons dat er geen beter moment is dan nu om als bedrijf en reisindustrie verantwoordelijker te worden. Hoewel we nog veel te leren hebben, beschouwen we dit als een leerproces en nodigen we je uit om samen met ons deze reis te maken. 

KILROY's samenwerking met MyClimate in het kort

Veel luchtvaartmaatschappijen en reisaanbieders bieden de mogelijkheid om CO2-compensatie voor jouw uitstoot te kopen, maar de kwaliteit hiervan verschilt enorm. Bij KILROY wilden we een partner die echt impact kon maken. We hebben daarom onafhankelijke, internationaal gerenommeerde adviseurs ingeschakeld om ons te helpen bij het kiezen van een CO2-compensatiepartner en hebben gekozen voor MyClimate. MyClimate is een van de koplopers in vrijwillige CO2-compensatie via lokale initiatieven in derdewereldlanden. Bij het kiezen van een CO2-compensatiepartner, gaven deze twee speerpunten de doorslag:

 

1. Een realistische berekening die jouw vliegreis écht CO2-neutraal maakt
2. Een opzet die volledige transparantie geeft en projectidentificatie mogelijk maakt, zodat we met onze klanten kunnen delen hoe hun geld besteed aan CO2-compensatie wordt gebruikt.

 

Lees "Hoe we het berekenen" om te begrijpen waarom we ons CO2-compensatiemodel zo sterk vinden en waarom ons aanbod duurder is in vergelijking met sommige van onze concurrenten. We vinden dat het onze verantwoordelijkheid is om het echte beeld te schetsen van de kosten van het compenseren van de werkelijke CO2-uitstoot van jouw vluchten in plaats van een symbolische compensatie aan te bieden.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?