Google+

Over KILROY

Over KILROY
KILROY bestaat wereldwijd al ruim 65 jaar en opende haar eerste Nederlandse vestiging in 1996. Van oorsprong een reisbureau voor jongeren, studenten en backpackers en nu ook actief in studieprogramma's en stages in het buitenland. Wat je ook van plan bent in het buitenland, KILROY levert maatwerk en helpt je erbij! Explore life!

KILROY's geschiedenis is er een om trots op te zijn, we begonnen ooit als reisbureau voor studenten. Lees hier meer over de geschiedenis van KILROY.

Voor financiële informatie over KILROY kun je de jaarverslagen bekijken.  

Is het jouw droom bij KILROY te werken? Kijk dan even tussen de vacatures en stages.

Neem voor andere vragen even contact met ons op!  

Youth and student specialist

KILROY is gespecialiseerd in verre reizen, wereldreizen en studeren in het buitenland voor jongeren, studenten en backpackers. Wij geloven dat iedereen z'n dromen moet kunnen waarmaken. Vanuit onze eigen filosofie is het ons doel om jou te helpen alles uit het leven te halen op het gebied van reizen, studeren en werken in het buitenland.

 

Reizen

KILROY travels is een reisbureau voor studenten en jonge backpackers. We zijn o.a. gespecialiseerd in verre reizen, wereldreizen en backpacken. We bestaan in Nederland al sinds 1996 en hebben inmiddels meer dan 300.000 reizigers geholpen bij het plannen van hun buitenlandse avontuur.

Beschikbaar in:
KILROY Denmark KILROY Sweden KILROY Norway KILROY Finland KILROY Netherlands KILROY Belgium KILROY Iceland KILROY Poland KILROY in English

 

Studeren in het buitenland

Hulp en advies wanneer je in het buitenland wilt studeren. Begeleiding bij het vinden van en aanmelden voor een Bachelor studie, Master studie of een semester aan een buitenlandse universiteit. Tevens helpen we je bij het vinden van een stage en het verkrijgen van een stage-visum voor de USA.

Available in:
KILROY Denmark KILROY Sweden KILROY Norway KILROY Finland KILROY Netherlands KILROY Belgium KILROY Iceland KILROY in English

 
 

Groepsreizen

Studiereizen voor scholieren die meer willen beleven dan de toeristische attracties.

Beschikbaar in:
KILROY Denmark KILROY Sweden KILROY Norway KILROY Finland KILROY Netherlands

Contact