{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Vrijwilligerswerk in Europa

Vrijwilligers zetten zich in bij een voedselhulpproject| Vrijwilligerswerk in Europa | KILROY
Vrijwilligers bij een bos conservatie project in Lissabon| Vrijwilligerswerk in Europa | KILROY

Vrijwilligerswerk in Europa

Je hoeft Europa niet te verlaten om als vrijwilliger aan de slag te gaan tijdens je reis. We werken nauw samen met enkele coole vrijwilligersprojecten in Europa die ook jouw hulp graag willen gebruiken. 

 

Waar kan je naartoe in Europa als vrijwilliger?

Momenteel werken we samen met projecten in Portugal en Kroatië. Deze plekken zijn perfect voor als je avontuur en vrijwilligerswerk wil combineren in een toffe reis. De projecten waar we mee samenwerken variëren sterk van land tot land, dus neem een kijkje om te zien wat het beste bij jou past. 

Lees hier meer over vrijwilligerswerk in Portugal. 

Lees hier meer over vrijwilligerswerk in Kroatië. 

De projecten zijn erg divers, variërend van mariene conservatie tot natuurbescherming. Als je geen zin hebt om je handen vies te maken, is er zelfs een programma om een team van een NGO te helpen met het bedenken van campagnes die de lokale gemeenschap aanmoedigen om actie te ondernemen in hun eigen omgeving!

 

Wie kan werken als vrijwilliger in Europa?

Technisch gezien kan iedereen het, maar vrijwilligerswerk is niet voor iedereen weggelegd. Als je twijfelt of het echt wel iets voor jou is, kan je altijd even contact op nemen met ons en wij geven je alle nodige informatie over de projecten waar we mee samenwerken. 

Neem contact op

Waarom vrijwilligerswerk met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Vrijwilligersprojecten in Europa

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?