{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Vrijwilligerswerk video in Split | Vrijwilligerswerk in Europa | KILROY
Mariene conservatie in Kroatië | Vrijwilligerswerk in Europa | KILROY

Zin om als vrijwilliger te werken in Kroatië?

Waarom combineer je een reis naar Kroatië niet met wat vrijwilligerswerk? Er zijn verschillende projecten waar je uit kan kiezen en je moet minimaal 1 week blijven: hoe langer je kunt blijven hoe meer je bijdraagt. Die extra tijd bepaal je helemaal zelf!

Maak een afspraak

 

Waarom vrijwilligerswerk in Kroatië?

In Kroatië kan je op dit moment aan de slag bij 2 verschillende vrijwilligersprojecten. Beide zijn echt de moeite waard en zullen je zowel uitdagen als ook een unieke kijk geven op het dagelijkse leven in Kroatië. Een bijkomende bonus is dat je waarschijnlijk vrienden voor het leven maakt tijdens je verblijf. Je werkt namelijk naast en samen met andere gepassioneerde jonge vrijwilligers van over de hele wereld. 

 

Uit welke vrijwilligersprojecten kan ik kiezen in Kroatië? 

Zoals gezegd hebben we momenteel 2 projecten beschikbaar waaruit je kan kiezen. Het eerste is een mariene conservatie project waar je alles leert over het leven in zee en helpt met het schoonmaken van de oceaan. Een leuke manier om de lokale omgeving in de richting van een propere toekomst te sturen. 

Bij het andere project ga je aan de slag met creatieve technologieën in Split. Je helpt bij de creatie van foto's en video's, editing en web design. De organisaties die deze ondersteuning vragen, maken graag gebruik van de Engelse kennis van de internationale vrijwilligers. Ze communiceren namelijk ook graag in het Engels, dus iemand die het vloeiend spreektis een zeer welkome toevoeging aan het team!

Contacteer ons via onderstaande knop en we helpen jou het juiste project te vinden. 

Vragen? Mail ons

Waarom vrijwilligerswerk doen in Kroatië met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Voel je veilig
We werken met partners die we grondig gecontroleerd hebben, zowel de organisatie als de kwaliteit van het project, dus je kan er zeker van zijn dat alles in orde is.
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Altijd paraat
We zijn er voor de volledige reis. Als er iets onverwachts gebeurt kan je er gerust op zijn dat we je zullen helpen met alles.
meetlat
Vooraf plannen
We helpen je met het plannen van enkele belangrijke zaken zodat je je reistijd maximaal kan besteden aan enkel de leukste dingen.

Wat is jouw droom?

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?