{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Vrijwilligerswerk video in Split | Vrijwilligerswerk in Europa | KILROY
Mariene conservatie in Kroatië | Vrijwilligerswerk in Europa | KILROY

Zin om als vrijwilliger te werken in Kroatië?

Waarom combineer je een reis naar Kroatië niet met wat vrijwilligerswerk? Wij bieden een geweldige mariene conservatie project aan in Kroatië.

Maak een afspraak

 

Mariene conservatie in Kroatië

Als vrijwilliger in Split, krijg je de unieke kans om ondersteuning te bieden aan opruimacties onder water, waardoor zeevervuiling wordt verminderd en het mariene leven wordt behouden!

Alle vrijwilligers voltooien internationaal erkende SSI (Scuba Schools International) duikcertificeringen. Het duikcertificaat dat je voltooit, hangt af van je huidige duikervaring en de duur van je verblijf. De cursussen variëren van Suba Diver tot Open Water Diver, en specialiteiten zoals Mariene Ecologie en Visidentificatie. Het project werkt samen met een lokale duikschool, waardoor je altijd onder toezicht staat van een ervaren duikinstructeur.

Alle vrijwillige inspanningen binnen het project werken naar de visie van gezondere oceanen, bloeiende ecosystemen en een schone kustlijn - allemaal gedreven door een bewuste en geïnspireerde gemeenschap. Als onderdeel hiervan kunnen je taken als vrijwilliger het verzamelen van afval uit zee, het registreren van informatie over verzamelde items, het leren over het mariene ecosysteem en hoe het te beschermen, en het observeren en identificeren van vissen omvatten.

Het programma staat open voor beginners zonder enige duikervaring; echter, vrijwilligers moeten duikcertificering behalen voordat ze deelnemen aan welke vorm van onderwaterconserveringsactiviteiten dan ook. Het Programmakosten dekken de kosten van de vereiste online en in-person training, volledige duikuitrusting, en toezicht door een ervaren duikinstructeur.

Vragen? Mail ons

Waarom vrijwilligerswerk doen in Kroatië met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Voel je veilig
We werken met partners die we grondig gecontroleerd hebben, zowel de organisatie als de kwaliteit van het project, dus je kan er zeker van zijn dat alles in orde is.
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Altijd paraat
We zijn er voor de volledige reis. Als er iets onverwachts gebeurt kan je er gerust op zijn dat we je zullen helpen met alles.
meetlat
Vooraf plannen
We helpen je met het plannen van enkele belangrijke zaken zodat je je reistijd maximaal kan besteden aan enkel de leukste dingen.

Wat is jouw droom?

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?