{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Vrijwilligerswerk bij een voedselhulpproject in Lissabon | Vrijwilligerswerk in Europa | KILROY
Mariene conservatie in Portugal | Vrijwilligerswerk Europa | KILROY

Droom je van vrijwilligerswerk in Portugal?

Waarom combineer je geen avontuur in Portugal met wat vrijwilligerswerk? Er zijn verschillende projecten om uit te kiezen. Hoe lang je dat doet kies je volledig zelf. Maar let op, de minimum duur is 1 week. 

Uit welke vrijwilligersprojecten kan ik kiezen in Portugal?

Momenteel werken we met 3 verschillende vrijwilligersprojecten in Portugal. Ze verschillen sterk onderling dus er is zeker iets voor iedereen. 

Het eerste project is zeer populair en draait rond de conservatie van wolven. Met hulp van mensen wordt de wolf terug in de natuur gebracht. Een unieke mogelijkheid om te wonen en werken in het Iberian Wolf Recovery Centre, waar je werkt aan de conservatie en bescherming van deze bedreigde diersoort in een prachtige omgeving. Dit project vindt plaats iets buiten Lissabon en je verblijft zelf in het Recovery Centre. 

De tweede optie is een voedselhulpproject. Dit kun je in zowel Lissabon als Porto doen. Het redden van voedsel is relevanter dan ooit. Dat zie je ook aan de 22 miljoen mensen die sinds 2016 de app "Too Good to Go" hebben gedownload. In dit project voorkom je dat restaurants en cafés het overbodige voedsel gaan weggooien door het in te zamelen en opnieuw uit te delen aan minderbedeelden. 

Tot slot is mariene conservatie ook een optie. Hier leer je over de milieukwesties in de oceaan en help je deze schoon te maken. Zo leer je meer over klimaatverandering en draag je ook jouw steentje bij om dit tegen te gaan.

Wil jij vrijwilliger worden in Portugal? Neem gerust contact met ons op. We helpen jou het juiste project te vinden!

Ik wil graag meer weten

Waarom vrijwilligerswerk in Portugal met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Voel je veilig
We werken met partners die we grondig gecontroleerd hebben, zowel de organisatie als de kwaliteit van het project, dus je kan er zeker van zijn dat alles in orde is.
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Altijd paraat
We zijn er voor de volledige reis. Als er iets onverwachts gebeurt kan je er gerust op zijn dat we je zullen helpen met alles.
meetlat
Vooraf plannen
We helpen je met het plannen van enkele belangrijke dingen zodat je je reistijd maximaal kan besteden aan enkel de leukste dingen.

Wat is je droom?

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?