{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Leer Spaans

Doe een taalcursus Spaans in het buitenland | KILROY
Doe een taalcursus Spaans in het buitenland | KILROY

Spaans leren in Latijns Amerika

Spaans is een van de meest gesproken talen ter wereld. Een zekere kennis van de Spaanse taal zal je zeker helpen tijdens jouw rondreis in Zuid- en Centraal-Amerika en het staat bovendien mooi op jouw CV.

Volg een cursus Spaans en begin met het leren van de basiskennis van de Spaanse taal of fris jouw taalkennis op met een korte cursus. Tijdens deze cursussen spaans zullen verschillende onderdelen aan bod komen zoals woordenschat, grammatica, uitspraak en verschillende luisteroefeningen.

Kom langs voor persoonlijk advies

 

Spaanse taalreizen 

Een taalreis is meer dan alleen woorden leren - het is een reis naar culturele onderdompeling en wereldwijde connecties. Onze cursussen Spaans worden aangeboden op verschillende bijzondere locaties verspreid over Latijns-Amerika, waar je niet alleen de taal effectief zult leren, maar ook ondergedompeld zult worden in de rijke tradities en levendige gemeenschappen. Op deze manier kun je wat je hebt geleerd, meteen in de praktijk oefenen met moedertaal sprekers.

Volg spaanse les op één deze prachtige bestemmingen:

 • Panama: Leer de Spaanse taal in Panama City, of ontdek meer van Panama en de rest van Midden-Amerika in een travelling classroom

 • Argentinië: Spaans leren spreken kan ook terwijl je geniet van de passievolle levensstijl en de betoverende landschappen van Argentinië.

 • Costa Rica: Ontdek de betekenis van 'Pura Vida' terwijl je Spaans kan leren op je eigen tempo in dit paradijs. Wij bieden Spaanse les in Turrialba en Santa Teresa. Bovendien kun je jouw cursus Spaans combineren met leren surfen, vrijwilligerswerk of yoga

 • Cuba: Laat je betoveren door de Cubaanse charme terwijl je een cursus Spaans volgt in een omgeving doordrenkt met geschiedenis en muzikaliteit.

 • Colombia: Leer Spaans in het bruisende hart van Zuid-Amerika, omringd door de levendige cultuur en warme gastvrijheid van Colombia. Spaans leren in Cartagena is zonder twijfel een onvergetelijk avontuur dat je de mogelijkheid biedt om het leren te combineren met andere leuke activiteiten in je vrije tijd zoals watersport en latijns dansen.

 • Ecuador: In het subtropische Baños kun je bij ons terecht voor Spaanse lessen op drie niveaus: beginners, gevorderden en experts. De professionele docenten hebben zowel passie voor de Spaanse taal als de Ecuadoraanse cultuur. Ze staan te popelen om hun kennis met je te delen. Deze boeiende lessen worden gehouden in het prachtige, knusse hostel waar je verblijft.

 • Mexico: Omarm de kleurrijke tradities en het rijke erfgoed van Mexico terwijl je de Spaanse taal leert begrijpen.

 • Nicaragua: Duik in de relaxte sfeer van Nicaragua en begin met Spaans leren terwijl je wordt omringd door de ongerepte natuur en vriendelijke locals.

 • Guatemala: Ontdek de Maya-cultuur terwijl je Spaans kunt leren in de betoverende setting van Guatemala. In Guatemala heb je de mogelijkheid om jouw Spaanse lessen onderweg te combineren met vrijwilligerswerk en avontuurlijke activiteiten zoals een trip naar de Mayan ruïnes, een Tikal sunrise hike en suppen op Lake Atitlan. 

HOE ZIEN ONZE TAALCURSUSSEN IN HET BUITENLAND ERUIT?

Of je nu de voorkeur geeft aan tropische stranden, historische steden of betoverende landschappen, wij bieden een scala aan locaties die niet alleen je Spaans zullen verbeteren, maar je ook een onvergetelijke ervaring zullen bezorgen. De meeste spaans cursussen in het buitenland zien er als volgt uit:

 • Je hebt de keuze uit privé- of groepslessen

 • Naast de Spaans lessen organiseren de meeste taalscholen vaak andere activiteiten in de omgeving, zo kun je zien wat de regio nog meer te bieden heeft. 

 • Je hebt geen basiskennis spaans nodig om te starten met de Spaans cursus, je kunt instromen bij een les op jouw niveau.

 • Ga op pad met andere studenten om meteen je spaanse taalkennis in praktijk te brengen en snel beter de taal te leren

Wij werken samen met de beste taalscholen op de meest populaire backpacker spots in de wereld. Daarnaast zijn er ook "rondreizende klaslokalen", hier kun je Spaans leren gedurende het backpacken in de meest geweldige omgevingen. 

Neem contact op met onze reisspecialisten om een Spaanse taalreis te vinden die het beste bij jou past. 

Vragen? Mail ons

Wat anderen ervan vonden

Why Kilroy Apple White 50X50
Demi (23)

"De Travelling Classroom vond ik ontzettend leuk. De organisatie en begeleiding was goed, kwaliteit van de lessen ook en de plekken waar we geweest zijn waren erg mooi. Ik zou deze reis aan iedereen aanraden!"

Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Zoë (19)

"Ik heb het fantastisch gehad op mijn reis in Zuid-Amerika! Het was prachtig en het fijne aan de Discover Ecuador Spaans & Adventure was dat je alles kon zien wat het land te bieden heeft: de steden, de Amazone, de bergen en ook de kust."

meetlat
Jiska (18):

"Ik heb het enorm naar mijn zin gehad in Costa Rica, de mensen waren ontzettend gastvrij en altijd bereid om te helpen als iets onduidelijk was, ik kan eigenlijk alleen maar positief zijn!"

Spaanse taalcursussen

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

REISINSPIRATIE

Meer reisinspiratie

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?