{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Taalcursussen

Doe een taalcursus in het buitenland
Doe een taalcursus in het buitenland

Taalcursussen in het buitenland

Waarom je reis niet combineren met het leren van een nieuwe taal? Leer Spaans op verschillende locaties in het buitenland. Naast een nieuwe taal en een nieuwe cultuur, leer je de plaatselijke bevolking en leeftijdsgenoten van over de hele wereld kennen. Wij werken samen met enkele van de beste taalscholen op de meest populaire backpacker spots in de wereld. Daarnaast zijn er ook "travelling classrooms", hier leer je de taal gedurende jouw rondreis in de meest geweldige omgevingen. 

 

Advies nodig? Bespreek het met onze reisspecialisten! 

 

Ga op taalreis 

Een taalcursus kan een bestemming op zichzelf zijn of plan een taalcursus in tijdens het backpacken. We hebben cursussen van een dag, maar ook van een paar weken. Om het meeste uit jouw taalcursus te halen, heb je de keuze uit privé- of groepslessen. Uiteraard zorgen we ervoor dat de taalcursus aansluit aan jouw niveau, of je beginner of gevordende bent. 

Wij bieden taalcursussen aan in o.a.:

 

Leer een nieuwe taal tijdens het reizen

Met onze travelling classroom kan je reizen en tegelijkertijd Spaans leren. Spaans leren tilt je reiservaring door Midden-Amerika naar een hoger niveau. Er zijn veel voordelen aan een nieuwe taal leren terwijl je reist. Je leert een taal in de context van het land zelf, je wordt echt ondergedompeld in de taal en de cultuur, wat een effectievere manier van leren kan zijn. En je kan elke dag oefenen… de hele dag! Bovendien is reizen en tegelijkertijd een nieuwe taal leren, een leuke en boeiende manier om een nieuwe cultuur te ervaren en nieuwe vriendschappen te sluiten met locals en andere studenten.

Meer weten over de travelling classroom? Mail ons!

Waarom een taalcursus via KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle taalcursussen

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Wil jij Spaans leren?

Meer reisinspiratie

Vul alle velden in

Oeps! Je bent per ongeluk beland op de verkeerde bestemming. Nou bestaat er op reis geen "verkeerde" bestemming, maar online vragen we je toch om het even opnieuw te proberen ;)

Sluit
Contact
Afspraak maken

Ben je bezig met je volgende reis? Maak een afspraak met onze reisspecialisten om je reis te realiseren. Je kunt natuurlijk ook een video- of belafspraak met ons inplannen!

  • {{ officeOption }}
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor je afspraakverzoek. Wij sturen je een bevestigingsmail wanneer deze afspraak daadwerkelijk is ingepland. 

Let op! Onze mails zijn net als wij gek van reizen. Hou daarom ook je spam in de gaten.

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Mail ons

Weet je al precies waar je naartoe wil reizen of heb je nog geen idee? Mail ons en wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag.

Dit veld moet ingevuld worden
Dit veld moet ingevuld worden

Bedankt voor je bericht! We doen ons best om deze zo snel mogelijk te beantwoorden.

Let op! Onze mails zijn net als wij gek van reizen. Hou daarom ook je spam in de gaten!

Je ontvangt binnenkort een e-mailbevestiging van jouw verzoek. {{email}}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?