{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Taalcursussen

Doe een taalcursus in het buitenland | KILROY
Doe een taalcursus in het buitenland | KILROY

Taalcursussen in het buitenland

Waarom je reis niet combineren met het leren van een nieuwe taal? Leer Spaans op verschillende locaties in het buitenland. Naast een nieuwe taal en een nieuwe cultuur, leer je de plaatselijke bevolking en leeftijdsgenoten van over de hele wereld kennen. Wij werken samen met enkele van de beste taalscholen op de meest populaire backpacker spots in de wereld. Daarnaast zijn er ook "travelling classrooms", hier leer je de taal gedurende jouw rondreis in de meest geweldige omgevingen. 

Advies nodig? Bespreek het met onze reisspecialisten! 

 

Ga op taalreis naar Latijns-Amerika

Een taalcursus kan een bestemming op zichzelf zijn of plan een taalcursus in tijdens het backpacken. We hebben cursussen van een dag, maar ook van een paar weken. Om het meeste uit jouw taalcursus te halen, heb je de keuze uit privé- of groepslessen. Uiteraard zorgen we ervoor dat de taalcursus aansluit aan jouw niveau, of je beginner of gevordende bent. 

Wij bieden taalcursussen aan in o.a.:

 

Leer een nieuwe taal tijdens het reizen

Met onze travelling classroom kan je reizen en tegelijkertijd Spaans leren. Spaans leren tilt je reiservaring door Midden-Amerika naar een hoger niveau. Er zijn veel voordelen aan een nieuwe taal leren terwijl je reist. Je leert een taal in de context van het land zelf, je wordt echt ondergedompeld in de taal en de cultuur, wat een effectievere manier van leren kan zijn. En je kan elke dag oefenen… de hele dag! Bovendien is reizen en tegelijkertijd een nieuwe taal leren, een leuke en boeiende manier om een nieuwe cultuur te ervaren en nieuwe vriendschappen te sluiten met locals en andere studenten.

Meer weten over de travelling classroom? Mail ons!

Alle taalcursussen

Waarom een taalcursus via KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!

Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk

Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!

meetlat
Activiteiten op maat

Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Wil jij Spaans leren?

Meer reisinspiratie

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?