{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


De beste reizen voor 2021

reisbestemmingen 2021

Droombestemmingen voor 2021

In 2020 konden we helaas niet op onze droomreis gaan, maar hopelijk is het in 2021 wel mogelijk! We hebben zeven droombestemmingen voor je op een rijtje gezet voor 2021. We weten dat jullie ook te springen staan om weer te mogen reizen en hebben bij het samenstellen natuurlijk rekening gehouden met deze onzekere tijden. Daarom bieden we nu ook Boek met Zekerheid boekingsvoorwaarden, waarbij je tot 35 dagen voor vertrek je reis nog kunt wijzigen of annuleren. Onze reisadviseurs helpen je graag met het kijken naar de mogelijkheden en het bespreken van je reisplannen voor 2021. 

Stuur een mailtje

japan-busy-street
Rondreis door Japan
Tijdens deze reis bezoek je de hoogtepunten van Japan in slechts 6 dagen. Bezoek de wolkenkrabbers van het moderne Tokyo, het idyllische oude stadje Takayama en het spirituele centrum van het land, het gracieuze Kyoto.
Bekijk de rondreis

1. Japan

Japan hoort met zijn bijondere cultuur en prachtige natuur zeker thuis op de lijst van droombestemmingen voor 2021. Een heerlijke lokale keuken (ben jij ook zo gek op sushi?), prachtige bloesembomen, indrukwekkende tempels, grootse (nationale) parken, mooie bergen en hypermoderne steden maken Japan tot een veelzijdig land. Wil je op je eigen tempo door Japan reizen? Maak dan gebruik van de Japan Rail Pass waarmee je naar steden als Tokyo, Osaka en Kyoto kan reizen. 

Maldives Maafushi Surfboard
Rondreis Sri Lanka & Malediven
We hebben een toffe reis voor je samengesteld waarbij je eerst een week leert surfen in Sri Lanka en daarna gaat eilandhoppen op de Malediven. Je kunt natuurlijk ook wat langer je tijd te nemen om meer van Sri Lanka te ontdekken voordat je naar de Malediven gaat.
Malediven & Sri Lanka

2. Sri Lanka

Reis Sri Lanka & Malediven

Door de veelzijdigheid van Sri Lanka is het voor elk type reiziger een topbestemming. Historie, natuur, stranden en een heerlijke cuisine worden met elkaar gecombineerd. De indrukwekkende treinreis van Kandy naar Ella, een bezoek aan theeplantages in Hill Country en olifanten spotten in Minneriya National Park, zijn enkele van de toffe activiteiten die je kunt doen in Sri Lanka. Daarnaast biedt dit land de mogelijkheid om een echte backpackbestemming met het paradijs te combineren. Je kunt nameljik nog een reisje naar de Malediven eraan plakken! De Malediven zijn de perfecte bestemming om bij te komen en te relaxen op parelwitte stranden. Daarnaast kun je ook goed snorkelen en duiken op de Malediven en zo de onderwaterwereld ontdekken.

banff-national-park-lake-moraine-cover
Roadtrip door West-Canada
Deze route brengt je door steden als Vancouver, Whistler en Seattle en de prachtige natuur van Jasper en Banff National Park. Huur een camper en geniet van de vrijheid terwijl je door dit prachtige land cruist.
Bekijk de roadtrip

3. Canada

Met sneeuw bedekte bergtoppen, ijshockey, kristalheldere meren, wilde dieren en gezellige steden. Dat is wat je kan verwachten van een reis naar Canada. Met zijn vele nationale parken is Canada de perfecte reisbestemming voor natuurliefhebbers. Daarnaast leent dit land zich voor een perfecte roadtrip. Wie weet spot je zelfs wilde beren langs de weg! Ook steden zoals Vancouver, Toronto en Montreal mogen niet ontbreken aan je reis naar Canada. 

Road Trip Slovenia Couple And Campervan In Triglav National Park Bohinj Cover
Roadtrip door de Balkan
Een goede manier om Slovenië te ontdekken is met een camper! Met deze roadtrip route bezoek je nog twee landen van de Balkan: Kroatië en Bosnië Herzegovina. Dit is de perfecte route om de leuke steden, mooie stranden en ongerepte natuur van de Balkan te verkennen.
Bekijk de roadtrip

4. Slovenië

Natuurliefhebbers en avonturiers voelen zich zeker thuis in Slovenië. Dit land heeft prachtige landschappen en heeft dan ook een aantal mooie hikes die je kunt doen. Volg bijvoorbeeld de hikeroute bij Mount Triglav (2864 m), zeker een juiste keuze aangezien men zegt dat iedere Sloveen de top hier minstens één keer in zijn of haar leven heeft bereikt. Voor de waaghalzen biedt Slovenië ook de mogelijkheid om te ziplinen, raften, kajakken en mountainbiken. Kom daarna tot rust in de hoofdstad Ljubljana of in een van de spa's in de Štajerska regio.

asia-vietnam-ha-long-bay-boat-cover
Rondreis door Zuidoost-Azië
Deze rondreis is echte backpack klassieker en mag dan ook niet ontbreken in dit lijstje. In 30 dagen reis je door Thailand, Cambodja, Laos en Vietnam. Tijdens deze route kun je cultuur, geschiedenis, natuur en leuke feestjes met elkaar combineren.
Bekijk de rondreis

5. Vietnam

Groene rijstvelden, indrukwekkende rotsformaties, een heerlijke cuisine en mooie zandstranden, Vietnam heeft het allemaal. Doe een unieke ervaring op en hike door de rijstvelden van Sapa waarna je bij een homestay verblijft om de Vietnamese cultuur beter te leren. Houd jij van motorrijden? Dan is Vietnam de perfecte bestemming voor jou! Dit is een van de weinige landen waar het zo makkelijk is om je backpackreis per motor te doen. Ook staat Vietnam bekend om het heerlijke eten. Proef zeker eens een pho en banh mi!

New Zealand Roadtrip Camper Blue Lake
3 weken roadtrippen in Nieuw-Zeeland
Een goede manier om door Nieuw-Zeeland te reizen is met een camper! Zo kun je gaan en staan waar je maar wilt en kom je onderweg de mooiste landschappen tegen. Met deze roadtrip route cruise je langs alle hoogtepunten van het land, zoals Auckland, het Abel Tasman park, Hobbiton, Franz Josef en Fox gletsjers en Christchurch.
Bekijk de roadtrip

6. Nieuw-Zeeland

Ben je een fan van Lord of the Rings? Tijdens een reis door Nieuw-Zeeland waan je je zo in een van de filmlocaties. Nieuw-Zeeland staat bekend om haar prachtige natuur, vriendelijke bevolking en extreme sporten. Zo kun je er bungeejumpen in Queenstown, kajakken in het Abel Tasman Nationale Park of een van de gletsjers beklimmen. Ook is Nieuw-Zeeland de perfecte locatie om in het wild een tentje op te zetten en helemaal tot rust te komen terwijl je geniet van een prachtige uitzicht. 

costa-rica-la-fortuna-waterfall
Rondreis door Costa Rica
Tijdens deze rondreis maak in je 2 weken tijd kennis met Costa Rica. Van de jungle tot witte zandstranden en wildlife reservaten, je komt het allemaal tegen.
Bekijk de rondreis

7. Costa Rica

Reisbestemmingen 2021 | Costa Rica

Costa Rica is een geweldige backpackbestemming en hoort dan ook zeker thuis op ons lijstje van reisbestemmingen voor 2021! Je kunt hier jungletochten maken, vulkanen beklimmen, leren surfen, Spaans leren, snorkelen en luiaarden spotten. Kortom, Costa Rica heeft voor ieder wat wils. De meeste reizigers vliegen naar de hoofdstad San José en beginnen daar met hun rondreis door Costa Rica. Het is natuurlijk ook mogelijk om Costa Rica toe te voegen aan je reis door Midden-Amerika. 

Wil je meer weten over een van deze bestemmingen of over andere mogelijkheden voor 2021 dan helpen onze reisadviseurs je graag! Kom eens langs om je reisplannen te bespreken.

Maak een afspraak

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?