{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Japan Rail Pass

Trein rijdt langs bloeiende bomen | Treinreizen Japan | KILROY
Vraag meer info of boek
Trein komt aan in Shinkansen | Treinreizen Japan | KILROY

Ben je van plan om op eigen houtje met de trein te gaan reizen door Japan, koop dan een Japan Rail Pass. Hiermee reis je comfortabel en flexibel heel Japan door. De pas is alleen buiten Japan aan te schaffen en is zowel voor trein, boot als bus geldig.

Wil jij dit? Mail ons

Met de Japan Rail Pass op zak kun je in 7, 14 of 21 dagen alle uithoeken van Japan gaan verkennen. Naast toegang tot het hypermoderne spoorwegnetwerk heb je tevens jouw kaartje voor de bus en boot bij je. Een ideale manier dus om je soepel, snel en comfortabel voort te bewegen in Japan. Als je reist met deze pas bespaar je jezelf tevens de moeite om elke keer losse kaartjes te moeten kopen. Bovendien betaalt de pas zich al terug als je tenminste 3 ritten maakt met de Shinkansen (de Bullet-trein).

 

Waarom zou ik de Japan Rail Pass vooraf kopen en niet in Japan?

Simpelweg omdat het een stuk makkelijker is. Bespaar moeite en zorg dat alles klaar staat voor vertrek, en verspil geen tijd met het vinden van je weg in het treinstation. Niet alle  treinstations in Japan verkopen namelijk de Rail Pass.

 

Geldigheid

Naast de keuze uit een treinpas voor 7, 14 of 21 dagen kan je ook kiezen tussen reizen in de eerste en tweede klasse. Reis je eerste klas, dan heb je grotere stoelen, meer beenruimte en minder drukte in de coupés.

 

Reissuggestie Japan Rail Pass

Als je op zoek bent naar reisinspiratie voor jouw treinavontuur in Japan, dan vind je hier een voorgestelde route die past bij een 21-daagse Japan Rail Pass:

Tokio > Kyoto> Osaka> Kyoto> Nara> Osaka> Wakayama> Osaka> Tokio> Yamagata> Hakodate> Niseko> Sapporo> Otaru> Tokyo

Meer weten? Kom langs

Meer informatie

Japan Rail Pass routes

Kaart van het treinnetwerk | Treinreis Japan | KILROY

Wat is inbegrepen?

De Japan Rail Pass biedt onbeperkt reizen op het gehele nationale JR-netwerk, inclusief de hogesnelheidstreinen. Reis in je eigen tempo met onbeperkte vrijheid om Japan te verkennen.

Voordelen

  • Eén treinticket voor heel Japan
  • Reis op wereldberoemde high speed bullettrains van Japan
  • Gratis jouw zitplaats reserveren
  • Je bespaart enorm veel op jouw treintickets

Openbaar vervoer in Japan

Japan is het land van treinen. Er is een heuse "trein-cultuur" ontstaan in de laatste decennia en reizen met het openbaar vervoer door Japan is dan ook geen enkel probleem. Treinen en bussen rijden frequent en ook met de veiligheid is het goed gesteld. Een strakke planning maken en rennen om de bus te halen is dus niet nodig. Mocht je toch zeker willen zijn van een plaats dan is het mogelijk om zonder extra kosten een reservering te maken. Dit kun je doen bij één van de vele loketten van Japan Rail (Japanse NS versie) op de stations tijdens de reis zelf.

Voordelig te koop buiten Japan

Je kunt de Japan Rail Pass voordeliger om aan te schaffen buiten Japan! Gelukkig kun je de treinpas voordelig vooraf bij ons kopen. We raden aan om de Japan Rail Pass minimaal 3 weken voor vertrek te kopen.

Een Japan Rail Pass is beschikbaar in "rood" of "groen", ook bekend als "gewoon / comfortabel / 2e klasse" en "comfortabeler / 1e klasse".

Activeren van je pas en plaatsen reserveren

Wanneer je een Japan Rail Pass in Nederland koopt, moet deze binnen 3 maanden worden geactiveerd. In Japan wissel je jouw voucher/coupon om voor een echte treinpas en activeer je deze op een treinstation, voordat je Japan 7, 14 of 21 dagen kunt verkennen. We raden je aan om een zitplaats te reserveren en dit is gratis voor pashouders. Op www.hyperdia.com kun je tijdschema's vinden van de meeste openbare vervoersmiddelen in Japan vinden en reserveringen maken.

De vier grootste eilanden van Japan kun je bezoeken met een rode of groene Japan Rail Pass. Je kunt jouw reis onder andere beginnen in het hippe Osaka, slapen in een tempel in Koyasan, ontspannen op het strand in Shimoda, de trein nemen naar het traditionele Takayama en de reis afsluiten met een dag winkelen en sushi eten in Tokio!

Hoe kun je een Japan Railpass kopen?

Je kunt een Japan Railpass enkel buiten Japan kopen. Wij kunnen je altijd helpen met jouw railpass!

Verschillende routes door Japan

Is jouw reisperiode eenmaal is ingegaan, dan kan het OV-avontuur door Japan beginnen! Op de vier grootste eilanden van het land kan je gebruiken maken van het openbaar vervoer met de groene of rode pas. Start bijvoorbeeld in het hippe Osaka, slaap in een tempel in Koyasan, ontspan op het strand in Shimoda, trein naar het traditionele Takayama en eindig je reis met een dagje sushi en shoppen in Tokyo! Uitgebreide informatie vind je op de website van de Japan Rail Pass.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?