{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Vrijwilligerswerk in de bouw in Laos | Vrijwilligerswerk in Azië | KILROY
Kind schrijft op een krijtbord | Vrijwilligerswerk in Azië | KILROY

Vrijwilligerswerk in Laos  

Als vrijwilliger in Laos heb je de kans dit land op een andere manier te leren kennen. Er zijn verschillende soorten vrijwilligerswerk te doen in Laos. Je werkt in lokale gemeenschappen en zet je skills in om te helpen bouwen, ofEngelse les te geven. Alle vrijwilligersprojecten in Laos zijn lokale initiatieven, zo ben je verzekerd van duurzaam vrijwilligerswerk. Je werkt dus samen met de lokale bevolking in hun gemeenschap.

Kom langs voor meer informatie

 

Vrijwilligerswerk in Laos 

Als je vrijwilligerswerk in Laos gaat doen kun je denken aan de volgende werkzaamheden:

  • Doe vrijwilligerswerk waarbij je helpt met de bouw van huizen en scholen - combineer lokale bouwstijlen met innovatieve duurzame bouwstijlen
  • Renovatie van tempels en ziekenhuizen
  • Geef Engelse les aan kinderen en help ze in hun ontwikkeling
  • Steun lokale verzorgers bij de opvang van jonge kinderen in een kinderopvang

Zo als je ziet zijn er veel verschillende vrijwilligersprojecten beschikbaar en hebben ze allemaal iets te maken met mensen. Dus, ben jij super sociaal en klaar om uit je comfort zone te gaan? Help dan mee bij één van onze vrijwilligersprogramma's in Laos.

Meer weten? Mail ons

Waarom vrijwilligerswerk in Laos met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle vrijwilligersprojecten in Laos

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?