{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Kitesurfen in Kaapstad | KILROY
Kitesurfen in Kaapstad | KILROY

Kitesurfen in Kaapstad

De 300 kilometerslange kustlijn van Kaapstad is een walhalla voor kitesurfers. Beginners kunnen perfect leren kitesurfen in Kaapstad, terwijl de professionals nieuwe vaardigheden kunnen leren op kitesurfspots voor gevorderden. 

Kom langs en bespreek je plannen

 

Leer kitesurfen in Kaapstad

Je wordt van het vliegveld opgehaald en naar een tof hotel voor backpackers gebracht. Vanaf hier ben je binnen een paar koprollen op het strand waar de kitesurfcursus in Kaapstad begint. Het kitesurfen op deze locatie in Kaapstad is geweldig, want je hebt uitzicht op de Tafelberg! Geen straf dus!

De gekwalificeerde kitesurfinstructeur zal jou alles uitleggen over kitesurfen in Kaapstad: hoe staat de wind, hoe gebruik ik een kite en nog veel meer. Daarna verken je de wateren bij Kite Beach door te "body draggen" - je gaat dan op je buik door het water. De dag erna leer je hoe je jouw board moet gebruiken en zult uiteindelijk zelfstandig kunnen kitesurfen!

Mail ons voor meer informatie!

Waarom kitesurfen in Kaapstad met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Kitesurfen in Kaapstad

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?