{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Eilandhoppen

Eilandhoppen met KILROY
Eilandhoppen met KILROY

Eilandhoppen - waarom maar op 1 plek blijven?

Eilandhoppen is de ideale manier om veel plaatsen te zien tijdens 1 groot avontuur! Kies een ferry pass die bij jou reis past en begin maar al te plannen welke plekken je zeker wil verkennen. 

Ik wil meer weten

 

Waarom kiezen voor eilandhoppen?

Zoals al gezegd blijf je eerst en vooral niet vast te zitten op één plaats. Island hopping betekent letterlijk dat je van eiland naar eiland gaat, veel plekken ziet, de mooiste stranden ontdekt, een uniek overzicht krijgt over de streek en de cultuur en dat je geen enkel feestje mist. Makkelijke keuze eigenlijk. 

Mail ons

 

Waarom zou je gaan eilandhoppen met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Voel je veilig

We werken met partners die we grondig gecontroleerd hebben, zowel de organisatie als de kwaliteit van het project, dus je kan er zeker van zijn dat alles in orde is.

Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Altijd daar voor jou

We zijn er voor je van voor je vertrek tot je weer thuis arriveert. Als iets onverwachts gebeurt, kan je op ons vertrouwen om je te helpen.

meetlat
Plan voorop

We trekken er ook graag gewoon op uit, maar sommige praktische zaken sparen je heel wat tijd en kopzorgen uit als je ze op voorhand regelt. Wij helpen je die te regelen zodat je zonder zorgen vertrekt.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?