{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Fitness in Zuid-Afrika

Fitness in Zuid-Afrika | KILROY
Fitness in Zuid-Afrika | KILROY

Fitness in Zuid-Afrika

Wil jij sportieve activiteiten combineren met een reis naar Zuid-Afrika?

In Zuid-Afrika krijg je de kans om in vorm te komen met andere jonge reizigers. Elke dag worden er coole trainingsprogramma's georganiseerd, zodat je je niet zult vervelen. De training bestaat uit yoga, pilates, crossfit en duurtraining, dus er is voor ieder wat wils. Je krijgt ook persoonlijke begeleiding en de mogelijkheid om een ​​trainingsprogramma te organiseren als de trainingsweek voorbij is.

De training vindt meestal 's ochtends plaats, dus de middagen zijn meestal vrij. Er zijn dan genoeg activiteiten gepland, zo kan je bijvoorbeeld snorkelen met zeehonden, leren surfen of een wandeling maken naar de Tafelberg en genieten van het geweldige uitzicht over Kaapstad.

Maak een afspraak en bespreek je plannen

 

Wat biedt een fitnessreis in Zuid-Afrika?

De inhoud van de fitnesspakketten kan variëren, maar er zijn in ieder geval twee maaltijden inbegrepen per dag (ontbijt en diner). Daarnaast verblijf je in het coole hostel Saltycrax in Kaapstad tijdens de gehele training, verder is 1 luchthaventransfer inbegrepen - van of naar de luchthaven. Daarnaast zijn er veel activiteiten gepland en zijn er genoeg gelegenheden om te socializen met andere reizigers. Meer info vind je onder iedere fitnessreis.

 

Hoe boek ik een fitnesspakket in Zuid-Afrika?

Hier kun je zien welke fitnesspakketten we momenteel in Zuid-Afrika aanbieden. Je kunt ook contact met ons opnemen als je niet zeker weet welk pakket je moet kiezen of als je aanvullende vragen hebt over de inhoud van het pakket. Je kan jouw fitnessreis natuurlijk ook combineren met onze andere activiteiten.

Mail ons voor meer informatie

Waarom fitnessen in Zuid-Afrika met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Fitness in Zuid-Afrika

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?