{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Fitness in Thailand

Fitness in Thailand | Fitness op reis | KILROY
Fitness in Thailand | Fitness op reis | KILROY

Fitness in Thailand

Wat is er nu beter dan met andere jonge reizigers deelnemen aan ons toffe fitness-trainingskamp in het prachtige Thailand?

Hier vind je het allemaal; intensieve trainingen, lekker eten, fijne accommodatie, palmstranden en kristalhelder water. Wil je in topvorm komen tijdens een reis naar een zonnige bestemming, dan is Thailand het perfecte land om naartoe te reizen. Thailand heeft ook heerlijk eten en een bijzondere cultuur, dus ben je niet aan het trainen dan valt er genoeg te ontdekken.

Maak een afspraak en bespreek de mogelijkheden

 

Wat houdt een fitnessreis naar Thailand in?

De inhoud van onze fitness-bootcamps in Thailand kan variëren, maar een pakket bestaat natuurlijk uit het fitnessprogramma en accommodatie in onze geselecteerde resorts. Daarnaast zijn er twee maaltijden inbegrepen per dag (ontbijt en diner) - maar niet op zondag. Meer informatie vind je onder iedere individuele fitnessreis.

 

Kan iedereen fitnessen in Thailand?

Jazeker! Onze fitnessreizen naar Thailand zijn voor iedereen, ongeacht het niveau van de training die je thuis volgt en je krijgt individueel fitnessadvies wanneer je in ons trainingskamp in Thailand bent. Of je nu wilt afvallen, een betere conditie wilt krijgen, meer spiermassa wilt krijgen of iets anders, één ding is zeker: je haal ALLES uit onze fitnessreis.

 

Hoe neem ik deel aan een fitness-bootcamp in Thailand?

In het overzicht op deze pagina kun je zien welke fitness bootcamp-pakketten we momenteel in Thailand aanbieden. Je kunt ook contact met ons opnemen als je niet zeker weet welk pakket je moet kiezen of als je aanvullende vragen hebt over de inhoud van het pakket. Je kan jouw fitnessreis natuurlijk ook combineren met onze andere activiteiten.

Mail ons voor meer informatie

Waarom fitnessen in Thailand met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!

Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk

Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!

meetlat
Activiteiten op maat

Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Fitness in Thailand

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?