{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Fitness op Bali

Fitness in Bali | Fitness op reis | KILROY
Fitness in Bali | Fitness op reis | KILROY

Crossfit op Bali

Houd je wel van een uitdaging en lijkt het je leuk om op een andere manier op reis te gaan? Zin om op een bootcamp te gaan op een tropische bestemming? Werk aan je dream body, kracht en conditie op het mooie Bali tijdens pittige crossfitsessies. Yoga, surfen en een tripje naar Uluwatu zijn hierbij inbegrepen.

Het crossfitkamp in Bali ligt in Jimbaran, ten zuiden van Kuta en de internationale luchthaven. Het kamp ligt vlak aan het strand, zo'n 30 meter. Voor, na en tussen de trainingen door kan je dus lekker ontspannen op het strand of wat gaan surfen.

Maak een afspraak

 

Yoga & surfen

Naast crossfitten op de mat en op het strand zijn er ook yogasessies en een surfles inbegrepen. Om de spieren los te maken wordt er drie keer per week poweryoga gegeven boven de gym.

 

Standaard en Lean Program

Kies je voor het standaard crossfitpakket, dan heb je accommodatie, maaltijden en alle extra's inbegrepen. Heb je weinig budget? Of wil je wel aan een killerbody werken maar hoef je niet per se te surfen en de Uluwatu Tempel te bezoeken? Kies dan voor het Lean Program. Maaltijden en extra's zijn dan niet inbegrepen. Op Bali heb je altijd nog de mogelijkheid om maaltijden, een surfles en de trip naar Uluwatu bij te boeken. Hiervoor betaal je ter plekke wel meer dan vooraf.

Vragen? Mail ons

Waarom fitness op Bali met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Activiteiten op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Fitness op Bali

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?