{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Vrijwilligerswerk en Safari in Zuid-Afrika


Een prachtig afgelegen stand op een zonnige dag | KILROY
Bekijk complete route

Aanbevolen duur

3 weken

Begint in

Johannesburg

Eindigt in

Kaapstad

Inbegrepen in de prijs

Vluchten, safari and vrijwilligerswerk

Meer informatie aanvragen
Ben jij klaar voor jouw GROTE en epische reis naar Zuid-Afrika? Op deze manier help je de lokale gemeenschap en leer je over hun manier van leven door deel te nemen aan een vrijwilligerswerkproject - gericht op het helpen van kansarme gezinnen. Een van de hoogtepunten op deze reis is het spotten van de ‘’Big 5’’ tijdens een prachtige safari door het Kruger National Park.

Begin je Zuid-Afrikaanse avontuur vanuit Johannesburg, waar je op een geweldige safari reis gaat in een van de grootste en meeste diverse nationale parken van heel Afrika, Kruger National Park. Als je geluk hebt, kun je de big 5 spotten, namelijk de buffel, luipaard, leeuw, olifant en neushoorn. De safari duurt 5 dagen en daarna stap je op het vliegtuig naar het zuidwestelijke deel van het land.


Je eindigt je reis in Kaapstad, waar je vrijwilligerswerk gaat doen in een lokaal gemeenschapsproject. In dit project zul je nieuwe ervaringen voor kinderen uit kansarme gemeenschappen verzorgen. Hierna zal je ook de tijd hebben om de beroemde bezienswaardigheden zoals de Tafelberg en het Robbeneiland te bezoeken.

* vanaf prijs per persoon op basis van 2 personen die samen reizen.

Wat is inbegrepen?
 • Vluchten naar Johannesburg
 • 1 nacht accommodatie in een hostel voordat je op safari gaat
 • 5 daagse safari in Krüger National Park
 • 1 nacht accommodatie in een hostel nadat je op safari bent geweest
 • 15 daagse vrijwilligerswerk 
 • Terugvlucht vanuit Kaapstad 
 • Boekingskosten
 • Calamiteitenfonds en SGR-bijdrage
 • Jouw persoonlijke reisspecialist

 

 

Wat is niet inbegrepen?
 • Reisverzekering (maar daar kunnen wij je bij helpen!)
 • Vaccinaties 
 • Maaltijden (anders dan die inbegrepen zijn in de avontuurlijke tours) 
 • Optionele activiteiten

 

 

Reisroute Vrijwilligerswerk en safari in Zuid-Afrika

Thuis - Johannesburg - Krüger National Park - Cape Town - Thuis

Dit is natuurlijk maar een routevoorstel voor jouw grote reis! Als je persoonlijke hulp wilt bij het ontwerpen van je reisroute, neem dan contact op met onze avontuurlijke reisexperts. Ze houden enorm van het ontwerpen van droomreizen en geven je geweldige insider reisadviezen.

Johannesburg 5 daagse safari door Krüger National Park

Begin je geweldige Zuid Afrikaanse avontuur vanuit Johannesburg, waar je op een 5-daagse safari reis gaat in het iconische Krüger Nationaal Park. Ervaar de ‘’meest wilde’’ kant van Afrika en als je geluk hebt, krijg je misschien de ‘Big 5’ te zien, dat betekent dat je eindelijk de olifanten, leeuwen, neushoorns, luipaarden en buffels van dichtbij kunt beleven. Best wel cool, he?

Kaapstad Vrijwilligerswerk

Je verblijf in Kaapstad begint met een tweedaagse oriëntatie, waarbij je deelneemt aan een welkomstbijeenkomst en een lokaal barbecuefeest. Je ontvangt ook een klein welkomstpakket met een t-shirt, boek en simkaart. De volgende ochtend ga je naar Kaapstad voor een mooie begeleide wandeling en daarna stap je op de bus en ga je naar het Victoria & Alfred Waterfront havengebied om lekker te eten en te drinken.

Na deze introductiedagen kan het echte vrijwilligerswerk beginnen! Er wordt 5 dagen per week gewerkt, van maandag tot en met vrijdag. Vrijwilligers helpen bij de dagelijkse gang van zaken op de kleuterschool en geven één-op-één aandacht aan kinderen in nood. Om het meest uit je ervaring als vrijwilliger te halen, moet je positief en proactief zijn, maar ook nieuwe en spannende uitdagingen aan durven te gaan.

Kaapstad Ontdek de stad!

Zodra het vrijwilligersproject voorbij is, kun je ervoor kiezen om meer tijd te besteden aan het verkennen van de stad en de omgeving van Kaapstad. Als het je nog niet is gelukt, is dit het perfecte moment om de Tafelberg op te wandelen (of een kabelbaan te nemen), een bezoek te brengen aan Robbeneneiland, waar Nelson Mandela tijdens de apartheid in de gevangenis werd vastgehouden of een reis te maken naar de Kaap van Good Hope (en misschien onderweg pinguïns te spotten!).

Daarna is het tijd voor je terugvlucht naar huis of om je avontuur ergens anders voort te zetten. Wij zijn er zeker weer bij mocht het nodig zijn om je verder te helpen met een ander avontuur.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?