{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Rondreizen in Afrika

Inspiratie voor rondreizen in Afrika

Rondreizen in Afrika

Er zijn veel verschillende tours die je kunt doen in Afrika. Van safari's tot parelwitte stranden en het beklimmen van de hoogste berg van Afrika, het kan allemaal. Hier vind je enkele tours die wij zelf erg tof vinden en die je reis gegarandeerd tot droomreis promoveren.

Kom langs en bespreek je reiswensen met ons

Deze voorbeeldreizen combineren groepsreizen en solo reizen. Sommige rondreizen hebben een toffe trip inbegrepen waarbij je met een kleine internationale groep reist, zo leer je onderweg veel nieuwe mensen kennen. Ook is het schema zo ingericht dat je veel vrijheid hebt onderweg om op jezelf of met je nieuwe vrienden een stad of plek te ontdekken, of gewoon even wat rust te nemen. 

De reisleider kent het land door en door en is in de meeste gevallen zelfs een local. Op die manier leer jij het land dat je bezoekt op een unieke manier kennen, omdat hij of zij je er alles over kan vertellen vanuit eigen ervaring. Ook spreekt jouw tourguide altijd Engels, handig om hem of haar te verstaan, maar ook praktisch om de lastige en tijdrovende dingen uit handen te nemen, zoals het kopen van treinkaartjes en het bevestigen van de accommodatie onderweg. Zo heb je meer tijd over om te genieten en ontdekken.

Meer weten? Mail ons

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?