{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Strand van Acapulco | Reizen met KILROY
Strand van Acapulco | Reizen met KILROY

Reizen naar Acapulco

Acapulco is een van de meeste bekende kuststeden van Mexico. De stad heeft bijnamen als 'Het paradijs van Amerika' en 'Parel van de Stille Oceaan' en is gelegen op 300 kilometer van de hoofdstad Mexico-Stad. Hier kan je de beste strandreizen beleven gecombineerd met heel veel activiteiten. Er is iets heel bijzonders aan de baai rond Acapulco. De baai heeft een bijna ronde vorm en is ook een van 's werelds succesvolste natuurlijke havens. De baai werd ontdekt door de ontdekkingsreiziger Hernán Cortés in 1531. Bijna twee eeuwen later is er een stad op die plek gesticht, welke vele jaren heeft gediend als een belangrijke handelshaven voor de Spaanse koloniale schepen, die met goederen van en naar China en de Filipijnen voeren.

Kom langs en plan je reis

 

Het wilde nachtleven van Acapulco

Vandaag de dag staat Acapulco bekend als een levendige stad met een bruisend nachtleven en meer dan genoeg bars, restaurants en discotheken. Voor de opkomst van grote vakantieoorden als Cancun en Ixtapa, was Acapulco de nummer één stad van Mexico op het gebied van reizen en uitgaan en diende in hoogtijdagen als een favoriete plek voor beroemdheden.

 

De drukke straten van Acapulco

Het is gemakkelijk om van en naar Acapulco te reizen, aangezien de stad een eigen internationale luchthaven heeft. Hoe dan ook, verwacht niet dat je de stad voor jou alleen hebt. Elk jaar wordt Acapulco door miljoenen mensen van over de hele wereld bezocht. Het is een hectische stad. Je hoeft niet ver weg van de golven en mooie stranden te lopen om gebieden te vinden waar het erg rumoerig is en auto's vechten om een plekje in de straten vol smog. Nee, Acapulco is zeker nooit saai.

 

Beste reistijd Acapulco

Acapulco heeft veel te bieden als het gaat om stranden en vermaak. Het klimaat is tropisch en heeft dus het hele jaar door warme temperaturen. Voor degenen die willen genieten en relaxen in de zon, zijn er geweldig mooie stranden, waar je ook helemaal los kunt gaan met verschillende watersportactiviteiten. Daarnaast zijn er goede mogelijkheden om te snorkelen met onder andere veel prachtige kleurrijke vissen in de Stille Oceaan.

Mail ons

Activiteiten

alt

Stel je eigen reis samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

  1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
  2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
  3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren
Start

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?