{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Tempel aan het water in Bali | Vrijwilligerswerk in Azië | KILROY
Baby schildpad in het water bij Bali | Vrijwilligerswerk in Azië | KILROY

Doe vrijwilligerswerk op Bali

Wil jij voor langere tijd op Bali blijven? Meld je aan voor een vrijwilligersproject en werk met en voor de lokale bevolking. Draag je steentje bij door jouw tijd en skills te delen. Ben je een dierenliefhebber en wil je de schildpaddenpopulatie op peil houden? Of lijkt het je juist leuk om met kinderen te werken op Bali? Dit is allemaal mogelijk als vrijwilliger op Bali! Alle programma's zijn lokale initiatieven waardoor je gegarandeerd bent van een duurzaam vrijwilligersproject. 

​Kom langs en bespreek de mogelijkheden​

 

Vrijwilligerswerk op Bali

Doe een vrijwilligersproject op Bali! Doordat je een langere tijd op dit eiland van Indonesië verblijft, leer je alles over de cultuur en bouw je een band op met de lokale bevolking van Bali. Hier wonen misschien wel de vriendelijkste mensen van de wereld. Van vrijwilligerswerk voor de natuur tot werken op een lokaal schooltje op Bali, dit populaire Indonesische eiland biedt vele mogelijkheden.

 

De vrijwilligersprojecten op Bali

Afhankelijk van jouw achtergrond en voorkeur zijn er verschillende vrijwilligersprojecten op Bali:

  • Werk op een kinderdagverblijf en tover elke dag een glimlach op de gezichten van deze jonge kinderen.
  • Werk in de gezondheidszorg op Bali en help jouw nieuwe collega’s en lokale bevolking met jouw kennis van thuis
  • Help mee de schildpaddenpopulatie te beschermen, een uitgelegen kans om als vrijwilliger een steentje bij te dragen aan het behouden van de natuur. 
  • Doe vrijwilligerswerk als leraar; geef Engelse les, computerles, sportles etc. Er zijn verschillende lokale scholen die de kennis van buitenlandse vrijwilligers kunnen gebruiken

Meer weten? Mail ons

Waarom vrijwilligerswerk op Bali met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!

Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk

Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!

meetlat
Activiteiten op maat

Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Alle vrijwilligersprojecten in Bali

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?