{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Baz Bus Zuid-Afrika
Vraag meer info of boek
Baz Bus Zuid-Afrika

Baz Bus is de populaire Hop-On Hop-Off buspas voor backpackers in Zuid-Afrika. Het concept is simpel: koop je buspas op voorhand en stap zo vaak als je wilt op en af de bus op de uitgestippelde route. Er zijn 14 stops langs de Garden Route tussen Kaapstad en Port Elizabeth, en als je beslist om verder te reizen richting Johannesburg, zijn er nog eens 14 extra stops!

Met een buspas van Baz Bus word je opgehaald en afgezet aan de deur van jouw hostel. Er zijn twee verschillende passen. Je hebt een Baz Bus Hop-On Hop-Off pass in één richting die voor twaalf maanden geldig is (je kan extra betalen voor een retourticket) OF een Baz Buz Travel Pass in elke richting die gelimiteerd is in tijd (verschillende mogelijke opties).

Als je met Baz Bus reist, dan reis je samen met andere jongeren in een relaxte sfeer. Het is een geweldige manier om door Zuid-Afrika te reizen op een flexibele manier, maar zonder zelf met een huurauto te moeten rondrijden. Je maakt nieuwe vrienden onderweg, en het is veilig!

Hop-On Hop-Off Ticket

Koop een ticket naar jouw uiteindelijke bestemming en neem de bus zo vaak als je wilt op de route. Je wordt opgehaald en afgezet aan de deur van jouw accommodatie. Er zijn meer dan 200 accommodaties waaruit je kan kiezen (backpacker hostels, guest houses, lodges & hotels) en meer dan 40 steden of dorpen om te bezoeken. Met een standaard ticket reis je in één richting, maar je kan altijd een retourticket kopen. Het Hop-On Hop-Off ticket is 12 maanden geldig!

  • Kaapstad < - > Johannesburg
  • Kaapstad < - > Durban
  • Kaapstad < - > Port Elizabeth

 

Reispas

Koop één ticket en neem de bus zo vaak als je wilt binnen één gekozen tijdsperiode. Je kan in elke richting reizen die je wilt en wordt opgehaald en afgezet aan de deur van jouw accommodatie. Je reispas begint op de eerste dag dat je de Baz Bus neemt, op welk tijdstip je ook maar aan je reis begint. Dit zijn je opties:

  • 8 days ticket
  • 14 days ticket
  • 21 days ticket
Meer informatie

Baz Bus route in Zuid-Afrika

Baz Bus route network in South Africa

Flexibiliteit

Ontdek Zuid-Afrika op je eigen tempo en ervaar de ultieme vrijheid. Je hangt niet vast aan een schema en beslist zelf waar je naartoe wilt en hoe lang je er wilt blijven.

Sociaal

Maak nieuwe vrienden tijdens je roadtrip door Zuid-Afrika. Ga dan samen op een onvergetelijk avontuur!

Comfort

Je wordt opgehaald en afgezet aan de deur van je accommodatie. Zelfs als die wat verder van de weg liggen. Privé-shuttles halen je dan op aan de Baz Bus en brengen je naar moeilijk bereikbare plaatsen (hier kunnen extra kosten voor aangerekend worden).

Veiligheid

Je moet zelf de weg niet zoeken, raakt niet verdwaald in een ander land in het midden van de nacht en je moet geen zware bagage naar je accommodatie sleuren.

Informatie tijdens de rit

De informatie fiches van de Baz Bus vertellen je wat je niet mag missen op je route in Zuid-Afrika. Je weet meteen waar je naartoe moet en wie je daar brengt.

Meer redenen om met de Baz Bus te reizen

Bespaar een fortuin aan tankkosten! Daar bovenop beperk je je uitstoot door met de bus te reizen. Maak je geen zorgen over drinken en rijden, zodat je alle nachten (en dagen) kan feesten. Zet je neer, relax en geniet van de prachtige Zuid-Afrikaanse omgeving.

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?