{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Busreizen & buspassen in Zuid-Afrika

Uitzicht op Kaapstad | Busreizen en buspassen in Zuid-Afrika | KILROY
Reizigers met de bus | Busreizen en buspassen in Zuid-Afrika | KILROY

Rondreizen met de bus in Zuid-Afrika

Er zijn heel veel mooie reisroutes om af te leggen in Zuid-Afrika. Wil je niet zelf rijden of mag je dat misschien nog niet, dan is reizen met de bus dé oplossing. Onderweg kun je uitstappen waar je wilt. En ben je alleen? Onderweg ontmoet je veel andere reizigers waar je misschien gezellig een tijdje mee op wilt trekken. In Zuid-Afrika kun je onder andere een buspas kopen voor een hop on/hop off busdienst voor backpackers. De bus rijdt tussen meer dan 200 accommodaties in 40 verschillende steden in Zuid-Afrika. De busroute loopt van Kaapstad tot Johannesburg, met mooie stops langs de kust.

Hulp nodig? Kom eens langs   Stuur ons een bericht

Hop on/hop off buspas

Koop eenvoudig een van onze Hop-on/Hop-off buspassen naar jouw eindbestemming en stap zo vaak als je wilt op en af, waar je maar wilt, in één richting, zonder tijdslimiet.

Travel Pass

Of kies voor een Travel Pass en stap zo vaak als je wilt op en af, waar je maar wilt, in één richting, maar binnen een bepaalde tijdsperiode.

Reizen met de bus in Zuid-Afrika

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?