{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Groepsreizen in Australië

Australische surfers
Whitsundays Australië

Groepsreizen in Australië

Ga op groepsreis Down Under. Tijdens een groepsreis kun je samen met andere jonge, internationale reizigers dit prachtige land ontdekken. Vooral de oostkust van Australië is populair maar ook bij de weskust en de meer afgelegen gebieden zijn er avontuurlijke groepsreizen beschikbaar. Zo leer je tijdens je rondreis door Australië veel mensen kennen!

Kom langs om de mogelijkheden te bespreken

Het is ook mogelijk om voor slechts 1 of 2 dagen met een groep een bepaalde highlight te ontdekken, zoals Fraser Island. Maar je kunt ook voor een langere tijd samen met de groep reizen en bijvoorbeeld de afstand van Adelaide naar Perth samen afleggen. Bekijk hieronder onze groepsreizen in Australië

Waarom een groepsreis met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid

Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!

Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk

Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!

meetlat
Rondreizen op maat

Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Groepsreizen

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?