{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found

Groepsreizen in Amerika

usa-california-san-francisco-golden-gate
13F314c3 3224 4E26 Bc97 6B2ded989757

Groepsreizen in Amerika

Wil jij je rondreis door Amerika niet in je eentje beleven? Maak er dan een groepsreis van! Ontdek samen met een groep jonge, internationale reizigers dit prachtige land. Er zijn tal van groepsreizen beschikbaar in Amerika, of je nu de oost- of westkust wilt ontdekken en juist steden of nationale parken wilt bezoeken. 

Kom langs en plan je reis

 

Groepreizen West-Amerika

Het maken van een groepsreis door West-Amerika is als het betreden van een episch avontuur, waarbij de uitgestrekte landschappen, culturele schatten en de warmte van nieuwe vriendschappen samensmelten tot een onvergetelijke ervaring. Samen met gelijkgestemde reisgenoten verken je de adembenemende natuurlijke wonderen, van de diepe kloven van de Grand Canyon tot de majestueuze watervallen van Yosemite National Park. Wil jij de bijzondere nationale parken in Utah en Arizona ontdekken tijdens een 7-daagse groepsreis of heb je langer de tijd en is deze 18-daagse groepsreis door West-Amerika meer iets voor jou? Bespreek alle opties voor groepsreizen in West-Amerika nu met onze reisspecialisten!

 

Waarom een groepsreis door Amerika maken?


De VS is een gigantisch land, en het kan moeilijk, of in ieder geval tijdrovend, zijn om in je eentje een grote rondreis langs alle bezienswaardigheden te plannen. Wanneer je kiest voor een rondreis wordt hier uiteraard voor gezorgd. Je hoeft alleen maar achterover te leunen en te genieten van de ervaring, samen met de anderen in de groep. Je kunt ervoor kiezen om een ​​kortere rondreis te maken, of je kunt ervoor kiezen om een ​​langere rondreis te maken, afhankelijk van waar je het meeste zin in hebt.

Als je een groepsreis maakt door Amerika maak je in korte tijd nieuwe vrienden. Onze ervaring is dat je snel dichter bij elkaar komt als groep. Zeker als je in een kleine groep rond reist. 

 

Voor wie is een groepsreis door Amerika?


In principe is een groepsreis door Amerika door iedereen. Als je alleen reist, is het een uitstekende manier om deze bijzondere ervaring met anderen te delen. Daarnaast is het fijn dat je niet alle praktische zaken zelf hoeft te regelen. Maar ook voor stellen en vrienden is een groepsreis door Amerika een uitstekende manier van reizen. Dit komt doordat het een ongelooflijk gemakkelijke manier is om in relatief korte tijd veel dingen te ervaren. Als je bijvoorbeeld kies je voor een rondreis met verblijf in nationale parken, dan is het ook een voordeel dat de reis van te voren geregeld is, zodat je zelf geen zorgen hoeft te maken over het vinden van accommodatie, vervoersmogelijkheden en vele andere zaken.

Je kunt natuurlijk ook een deel van je reis of roadtrip door Amerika combineren met een groepsreis. Zo leer je makkelijk nieuwe mensen kennen waarmee je deze toffe ervaringen kunt delen. Bekijk hieronder al onze groepsreizen in Amerika.

Als je niet zeker weet of een groepsreis door Amerika iets voor jou is, mail ons dan en laten we samen kijken wat het beste bij jou past!

Waarom een groepsreis met KILROY?

Why Kilroy Apple White 50X50
Veiligheid
Wij werken met zorgvuldig geselecteerde internationale partners die voldoen aan onze hoge kwaliteitseisen. Ook zijn wij aangesloten bij de ANVR en de SGR. So, no worries mate!
Why Kilroy Lifebelt White 50X50
Persoonlijk
Je krijgt een eigen Travel Specialist die met jou jouw reis samenstelt. Het is onze missie om jou een te gekke reis te laten beleven. Wij hebben samen de hele wereld al gezien, dus we weten als geen ander wat je echt niet mag missen!
meetlat
Rondreizen op maat
Door onze kennis te combineren met jouw wensen stellen we de meest onvergetelijke reizen en ervaringen samen. Wil je leren duiken in Thailand, een trektocht maken in Peru, vrijwilligerswerk doen in Azië of op safari in Zuid-Afrika? Wij kunnen alles voor je regelen!

Groepsreizen

Niet gevonden waar je naar op zoek bent?

Bekijk alle activiteiten {{ mdiChevronRight }}

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?