{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Roadtrips Canada

Roadtrips in Canada

Roadtrips in Canada

Canada is groot en heeft heel veel te bieden op het gebied van natuur. Dit indrukwekkende land kan je het best ontdekken met een auto. Bepaal zelf waar en hoe lang je ergens heen gaat. Deze roadtrip routes nemen je mee naar het oosten en westen van Canada.

Roadtrip routes in Canada

Canada staat bekend om zijn prachtige natuur en tijdens een roadtrip kun je onderweg de meest bijzondere uitzichten, wilde dieren en hidden gems tegenkomen. Canada is een erg gemakkelijk land om in rond te rijden en daarmee uitermate geschikt voor een roadtrip. Maak een roadtrip door Oost- of West-Canada van twee tot drie weken met deze routes die we voor je hebben samengesteld.

Roadtrippen op de KILROY-manier!

Wat is roadtrippen op de KILROY Way? Nou, we moedigen onze reizigers altijd aan om nieuwsgierig te zijn. Om je open te stellen en het onverwachte te omarmen. Stop waar je kunt, ga door de smalle zijstraat en blijf niet zitten in de camper. Rijd niet alleen om het rijden. Benader nieuwe mensen. Benader nieuwe manieren om dingen te doen. Verken en sta open voor veranderingen - dat is waar de magie gebeurt.

Plan je roadtrip met ons

alt

Stel je eigen reisavontuur samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

  1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
  2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
  3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren
Start

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?