{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Roadtrips Nieuw-Zeeland

Roadtrips in Nieuw-Zeeland

Roadtrips in Nieuw-Zeeland

Een roadtrip van Noord naar Zuid in Nieuw-Zeeland omvat unieke bergketens, gletsjers en duizenden mogelijkheden voor outdoor activiteiten en adrenaline kicks. Als je een fan bent van de Lord of the Rings, kun je tijdens je Nieuw-Zeelandse reis een dagelijkse dosis Mordor-landschappen verwachten.

Kom langs en bespreek je reisplannen

 

 

Je zult geen mooiere plek ter wereld vinden om op roadtrip te gaan dan in Nieuw-Zeeland. Maar hoe moet je het plannen? Wij vertellen je over de leukste routes, bezienswaardigheden en verborgen plekjes. We hebben het zelf ervaren en zijn altijd beschikbaar als je hulp nodig hebt bij het plannen van de reis - stuur ons gewoon een berichtje.

3 tips voor je roadtrip in Nieuw-Zeeland

 1. Stop vaak.
  Wat we met zekerheid kunnen stellen is dat je vaker stopt dan je van plan bent. Nieuw-Zeeland heeft zoveel verborgen juweeltjes en interessante plekken - soms ontdek je de mooiste plekken en ervaringen buiten je route.
 2. Parkeer de camper en ga op trektocht.
  Je bevindt je in een van de meest magische landen ter wereld en het is enorm zonde om dit alleen vanachter het raam van je camper te beleven. Neem je hikeboots mee en stop bij verbazingwekkende bezienswaardigheden zoals Milford Sound, Rotorua en Franz Josef-gletsjers.
 3. Sta open voor andere ideeën.
  Waar je ook reist in Nieuw-Zeeland, je ontmoet backpackers van over de hele wereld, die allemaal dezelfde missie hebben als jij: het beste van Nieuw-Zeeland ervaren. Wees open-minded en neem deel aan de sociale activiteiten!

Roadtrippen op de KILROY-manier!

Wat is roadtrippen de KILROY Way? Nou, we moedigen onze reizigers altijd aan om nieuwsgierig te zijn. Om je open te stellen en het onverwachte te omarmen. Stop waar je kunt, ga door de smalle zijstraat en blijf niet vastzitten in je camper. Rijd niet alleen om het rijden. Ontmoet nieuwe mensen. Verken nieuwe manieren om dingen te doen. Ontdek en sta open voor veranderingen - dat is waar de magie gebeurt.

Meer weten? Kom langs

Eenmaal je hebt besloten hoe je door Nieuw-Zeeland wilt reizen, kun je de route van jouw roadtrip door Nieuw-Zeeland beginnen plannen. Afhankelijk van de tijd die je hebt, hebben wij een paar roadtrips voor je uitgestippeld. Zo mis je zeker niets van de pracht van Nieuw-Zeeland!

alt

Stel je eigen reisavontuur samen

Heb je zelf een toffe reisroute in gedachten of wil je iets heel graag doen tijdens je verre reis? Je eigen reis samenstellen met KILROY doe je zo:

 1. Kies je bestemmingen, interesses en budget
 2. Vertel ons wat er op je bucketlist staat
 3. Wij gaan ermee aan de slag en nemen na een paar dagen persoonlijk contact met je op om jouw droomreis te realiseren
Start

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?