{{ section.name }} Help

Wij vonden {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} en {{ category.count + ' ' + (category.count == 1? category.label:category.pluralLabel) }} voor '{{ searchTerm }}'

0 Results found


Open tickets

Open tickets

Open vliegtickets

Vroeger boekte je een vliegticket met een vaste vertrekdatum en de rest zag je wel onderweg. Wilde je langer blijven op je bestemming, dan liet je de datum nog even open en wilde je eerder terug, dan zette je snel je datum vast door een belletje naar de vliegmaatschappij of je reisbureau. Tegenwoordig moet je je data ten tijde van je boeking al kiezen voor je gehele reis, maar er zijn manieren om toch nog wat flexibiliteit te hebben.

Kom langs en bespreek je reisplannen

Open vliegtickets zijn nu flexibele vliegtickets

Veel vliegtickets zijn tegenwoordig al flexibel, wat betekent dat je jouw datum voor een gering bedrag onderweg kunt verzetten. Wil je jouw reisschema nog niet helemaal dicht timmeren, dan is het dus erg belangrijk dat je een vliegticket kiest dat flexibele voorwaarden heeft. Staar je in dat geval niet blind op de goedkoopste deal voor jouw vlieg ticket, want goede kans dat door de lage ticketprijs de voorwaarden alles behalve flexibel zijn en je onderweg dus voor hoge kosten komt te staan wanneer je jouw data wilt wijzigen.

Flexibele wereldtickets

De ultieme reis is natuurlijk een wereldreis met een wereldticket. En wie wil er tijdens zijn of haar wereldreis nu al vast zitten aan een datum die misschien pas aan het einde van jouw reis ligt? Wereldtickets zijn vliegroutes waarmee je letterlijk een rondje om de wereld vliegt. Hierdoor is de kans dat je onderweg één van de vluchtdata moet verzetten erg groot. Onze flexibele wereldtickets kun je onderweg tegen minimale kosten wijzigen, zowel de data als de bestemming.

Bekijk alle wereldtickets

Flexibele combinatietickets

Voor wie een verre reis wilt maken, maar niet de tijd, het budget of de zin heeft om de hele wereld af te reizen, zijn er combinatietickets. Soms is een retourticket gewoon niet genoeg. De naam combinatieticket zegt het al: een combinatie van meerdere bestemmingen op één vliegticket. Deze combinatietickets zijn moeilijk zelf te boeken. Gelukkig is het boeken van combinatietickets onze specialiteit. Denk bijvoorbeeld aan de combinatie Indonesië, Thailand en de Filipijnen. Onze flexibele combinatietickets kun je onderweg tegen minimale kosten wijzigen, zowel de data als de bestemming.

Bekijk alle combinatietickets

Enkele reisjes aan elkaar plakken

Veel reizigers zijn tegenwoordig erg creatief en besluiten om geen retourticket, maar een enkele reis te kopen naar hun bestemming. Hierdoor hoeven ze nog geen terugreisdatum te kiezen. Je dient echter hierbij wel rekening te houden met een aantal zaken:

  1. Veel overheden staan niet toe dat reizigers met een enkele reis hun land binnenkomen en zullen je daarom de toegang weigeren. Zorg dat je goed op de hoogte bent van de regels in het land van aankomst.
  2. Omdat airlines er baat bij hebben dat je retour met hen reist, zul je merken dat veel enkeltjes duurder zijn dan de prijs van een retourticket in tweeën te delen. Het is meer regel dan uitzondering dat een enkele reis 70-80% van een retourticket kost.

Studenten en jongeren kunnen met de speciale studententickets wél voor 50-60% van de retourprijs op een enkeltje reizen. Hierdoor is het ook mogelijk om enkele reizen aan elkaar te plakken tot je een mooie route hebt. Wil je meer weten over onze studententickets?

Stuur ons een bericht

Flexibel zolang de voorraad strekt

Het klinkt misschien allemaal erg aantrekkelijk en makkelijk wanneer we zeggen dat je onderweg de data van jouw vliegtickets kunt wijzigen wanneer je langer of korter op jouw bestemming wilt blijven. En dat is het ook, mits je er rekening mee houdt dat vliegtuigen ook vol kunnen zitten. Daarom adviseren we iedereen die van plan is om onderweg de data van zijn/haar vliegticket te wijzigen, dit zo snel mogelijk te doen. Hoe langer je wacht, hoe groter de kans dat er geen stoelen meer beschikbaar zijn op de datum van jouw keuze.

Bij twijfel, laat je adviseren

Tegenwoordig boeken veel jonge mensen online. En heel begrijpelijk, want je kunt veel vliegtickets goed vergelijken op websites. Maar de regels zijn online niet altijd even duidelijk en een kat in de zak is snel gekocht. Of - in dit geval - een goedkoop vliegticket met niet-flexibele regels of hoge kosten voor datumwijzigingen.

Twijfel je aan jouw opties of aan de regels, laat je dan adviseren door onze Travel Specialists. Ze zijn er om met jou de opties door te nemen en het beste vliegticket voor je uit te zoeken, uitgaande van al jouw wensen en voorkeuren.

Wil je meer info of persoonlijk advies?

Kom eens langs Stuur ons een bericht

Kilroy.OutdatedBrowserBox.Text Kilroy.OutdatedBrowserBox.LinkText

Oeps! De pagina waar je naar op zoek was, bestaat niet meer. Misschien vind je het op deze pagina?