Google+

Malin - Zweden

Malin als au pair in Londen
Maak kennis met Malin, geboren in september 1991. Ze heeft als au pair in Londen gewerkt en is nu aan het sparen zodat ze weer naar het buitenland kan. Deze keer wil Malin naar Zuidoost-Azië, Australië en Nieuw-Zeeland.

Woont in

Uddevalla - Zweden

Leven tot nu toe

Malin rondde haar middelbare school af in 2007. In 2010 en 2011 heeft 9 maanden als au pair gewerkt, 20 km ten noorden van Londen.

Malin vond het heerlijk om vlakbij Londen te wonen. Er was altijd iets te doen en ze ging ieder weekend de stad in. "Voordat ik naar Londen ging dacht ik: Ik ga naar Londen en daarna ga ik studeren, nu wil ik meer zien voordat ik aan mijn studie begin."

Dagelijks leven

Malin werkt in de thuiszorg. Ze is aan het sparen zodat ze volgend jaar kan gaan reizen.

Dromen voor de toekomst

Malin droomt ervan om naar Thailand, Maleisië, Indonesië, Australië en Nieuw-Zeeland te reizen. Het plan voor deze reis hangt af van het bedrag dat ze kan sparen en of ze iemand kan vinden om samen mee te reizen.

Malin droomt ervan om later fysiotherapie te studeren. Ze heeft overwogen om haar studie in het buitenland een studie doen, maar aangezien dat erg duur is zal ze waarschijnlijk in Gothenburg (Zweden) beginnen.

Wil reizen omdat

"Het is wie ik ben. Ik houd ervan om nieuwe mensen te ontmoeten en om nieuwe culturen te leren kennen. Ik ben nieuwsgierig en ik wil dingen zien."

Bezochte landen

Spanje, Cyprus, Turkije, Kroatië, Duitsland, Denemarken, Noorwegen, Nederland, Engeland, Italië, Zwitserland en Oostenrijk.

Advies voor andere wereldreiziger

"Wees open minded en leg zoveel mogelijk contact. Je zal veel meer leren als je je open opstelt!"

 

Contact